Fandomly Jewelry unboxing

Een tijdje geleden al zag ik dat er een jewelry box uit zou komen vol met sieraden geïnspireerd op de boeken van Sarah J. Maas. Ik wilde deze natuurlijk heel graag hebben dus ik heb hem besteld. Ik wist dat hij pas in juni zou komen dus stiekem was ik het weer een beetje vergeten. Tot de pakketbezorger voor de deur stond met een super schattig doosje. Mijn fandom box! Natuurlijk zaten er super gave items in die met jullie wil delen. De foto’s zijn iets minder goed, aangezien ze gemaakt zijn met mijn telefoon.

Ten eerste deze gave print, ik ga er in ieder geval even een mooi lijstje voor zoeken!

 

Daarna deze gave magneten, eentje geïnspireerd op de Throne of glass serie en eentje van A court of mist and fury. Ik moet echt eens een magneetbord gaan kopen alleen maar voor allee toffe magneten die ik verzameld heb haha.

 

Dan dit leuke zakje waar dus van alles inzit!

 

Deze oorbellen stonden al op mijn wishlist! Ik vind ze zo ontzettend tof! En aangezien het geen knopjes zijn hoop ik dat ze wat fijner zitten. Ik kan namelijk niet zo heel goed tegen knopjes.

 

Dan deze mooie boekenlegger! Prachtig natuurlijk alleen zal ik hem niet gebruiken, ik ben altijd bang dat mijn boeken hier kapot van gaan.

 

Ook deze toffe ketting zit erin met vleugeltjes voor Rhys, een boog voor Feyre en een ster voor the night court! Juist omdat het zo subtiel verwijst naar de boeken vind ik het heel tof!

 

Vervolgens kom ik deze ring tegen!!! Met mijn favoriete ship uit de TOG serie! Ik weet niet of hij om één van mijn vingers past maar anders leg ik hem mooi op de plank bij de boeken.

 

Dan ook dit mooie armbandje met alle covers van de TOG serie tot nu toe! Ook deze armband vind ik echt super gaaf!

 

Dat was de inhoud van de box, ik vond hem echt heel erg leuk!

 

Wat vind jij het leukste item? Als je op de foto van de doos klikt hieronder ga je naar de etsy shop waar ik deze box gekocht heb. Ze hebben elke maand een ander thema!

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 juni 2017 at 19:44

Ik denk dat ik de boeklegger het mooiste vind. Alleen zou hij inderdaad de bladzijden van je boeken kunnen beschadigen. De juweeltjes vind ik ook prachtig hoor maar ik heb geen gaatjes in mijn oren, draag doorgaans enkel mijn trouwring en zelden een armband. Een halsketting durf ik wel af en toe dragen maar eigenlijk ga ik dan steeds voor iets heel eenvoudigs of iets Keltisch. Met de juweeltjes uit deze doos zou ik dus niet zo heel veel kunnen doen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: