Book Haul juni 2017

De maand juni is alweer voorbij, ben ik de enige die dit jaar echt veel te hard vind gaan? Maar goed tijd dus om de balans op te maken en te kijken welke boeken ik heb toegevoegd aan mijn oneindig lange TBR.

Eigenlijk kwam deze nog net op 31 mei binnen maar toen had ik de post van mei al af. When it’s real van Erin Watt. Ik hou echt van de boeken van Erin Watt en ook dit boek viel absoluut niet tegen! Ik vond het echt een heel erg goed boek! Ik kan dan ook niet wachten naar wat ze nog meer voor ons in petto hebben. Een uitgebreide recensie verschijnt binnenkort op mijn Blog!

Ook kreeg ik deze maand Helemaal het einde van Lisette Jonkman binnen, ook dit boek heb ik inmiddels gelezen. Ik moest er een beetje inkomen, ik had niet meteen een klik met de hoofdpersoon maar het is weer een heerlijk boek vol met humor. Ook hiervan binnenkort een recensie op mijn blog.

Vervolgens kreeg ik het boek Follow me back binnen en ook deze is al gelezen natuurlijk. Jeetje wat is dit boek ontzettend spannend! En dat einde was gewoon zo’n verschrikkelijke cliffhanger! Ik ben heel benieuwd hoe het af gaat lopen! Ook hiervan binnenkort een recensie op mijn blog. ( wow ik moet echt veel recensies schrijven haha )

deze maand lag ook  de volledige serie van The 100 op mij te wachen, ik heb ze besteld in deze boxset. Ik heb in een week tijd alle seizoenen gekeken en ik wil nu ook graag de boeken gaan lezen.

Ik kreeg de gewone versie van Eliza and her monsters binnen. Ja ik ben verliefd op dit boek dus twee versies van dit boek is geen uitzondering haha. Ik hoop hem in ieder geval deze zomer nog eens te gaan lezen.

Bij de leesclub kocht ik het boek Traitor to the thorne het tweede deel van rebel of the sands. Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Want schijnbaar gaat dit boek alles veranderen.

In de Celebrate books box zat dit keer het boek Inkt dat boek lijkt me ook ontzettend goed!

in de owlcrate zat het boek Sandcastle empire, de cover vind ik niet heel bijzonder maar het verhaal lijkt me wel heel erg goed!

Van mijn moeder kreeg ik de volledige Hacker serie van  ik heb van meerdere mensen gehoord dat hij echt goed is.

Op de valreep deze maand ook nog het boek Till death van Jennifer L. Armentrout

En natuurlijk om de twintigste verjaardag te vieren: Harry Potter in de huis editie: Ravenclaw! Wat is deze editie mooi!!!

Tot slot het laatste fysieke boek en dat is Our dark duet! Wat heb ik uitgekeken naar dit boek! Ik ben hem nu aan het lezen en hij is nu alweer fantastisch!

Ik kocht ook nog twee e-books deze maand namelijk The asylum for wayward victioran girls. Dit boek is geschreven door Emilie Autumn en er zit een scavenger hunt in, ze is ook muzikant dus je unlocked nieuwe muziek en lost allerlei toffe puzzels op.

Als laatste boek heb ik The silver swan, deze is me aangeraden door mede blogger en vriendin Melissa. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het boek.

Dit was mijn haul van deze maand. Welke boeken heb jij toegevoegd aan je TBR?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 juni 2017 at 09:52

Heerlijke haul heb je <3
Benieuwd wat jij van the silver swan gaat vinden hihi. Je hebt ook al aardig wat gelezen van je haul, nice! Ik vind de hardcover van When it's real echt zo mooi <3 Misschien dat ik 'm ook nog eens in hardcover aanschaf haha.30 juni 2017 at 18:56

Leuk gedaan met je boekenkasten in de achtergrond. Dankzij je mama heb je nu een boek in je kast staan waar een Zwartraafje-quote op staat. 😉 Die hardcover feestedities van Harry Potter zijn echt prachtig hé.Andrea
30 juni 2017 at 23:47

Woehoe, Ravenclaw rules! Enne… je vergeet New World Rising (het 2e Owlcrate boek) 😉 Leuke lijst.
Behalve HP en de Owlcrate boeken heb ik ook nog Winter (Lunar Chronicles) gekocht. En Roar zat in de Fairyloot box.2 juli 2017 at 10:59

Aaaw die Ravenclaw editie wil ik ook maar ik heb al zoveel Harry Potter boeken, haha. Inkt heeft echt zo’n mooie cover.2 juli 2017 at 11:16

Wat een leuk inijkje. Ik zie wat nieuwe titels ertussen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: