De week van een boekenworm

Vandaag een beetje later dan anders, ik was gisteren zo verdiept in mijn boek dat ik het gewoon helemaal vergat! Dus laten we snel kijken wat ik de afgelopen week heb gedaan!

Maandag:

Het begon als een gewone werkdag en eindigde in het ziekenhuis…..Ik begon dus gewoon met een werkdag vandaag, vroeg opstaan, zorgen dat alles klaarstond voor Lotte voor school en Sanne vast uit bed halen. Na het werken ging ik met mijn moeder naar een klein winkelcentrum bij ons in de buurt. Ik had nog wat dingen nodig en we zouden er gaan lunchen. Dat pakte helaas heel anders uit, een ritje naar het ziekenhuis met de ambulance omdat mijn moeder zich ineens helemaal niet goed voelde en last had van druk op haar borst. Pfff wat een zenuwen zijn dat zeg! Gelukkig is het allemaal goed afgelopen maar zullen er nog wel wat onderzoeken volgen. Ik heb dus mijn hele maandag in het ziekenhuis gezeten.

Dinsdag:

Vandaag neem ik de telefoon waar voor mijn moeder, die blijft deze week begrijpelijk thuis en een andere collega vangt de andere dingen op. Ik pleeg de nodige telefoontjes en doe het de rest van de dag rustig aan. Ik ben ook zelf nog een beetje aan het bijkomen van alles wat er gebeurd is. Ook moet ik helaas terug naar de tandarts, er zijn bij de controle weer gaatjes gevonden…..Helaas heb ik niet zo’n heel sterk gebit en snel last van gaatjes. Daarnaast lees ik verder in mijn boek Good boy, wat echt ontzettend grappig is en er dus voor zorgt dat ik lekker kan ontspannen. Aan het eind van de middag lijkt het net of ik botox in mijn lip heb laten spuiten en neem ik contact op met de tandarts. Morgenochtend kan ik langskomen.

Woensdag:

De hele ochtend een beetje in de zenuwen voor de tandarts, het blijkt dus dat ik zo hard gebeten heb tijdens de verdoving dat het gewoon echt goed kapot is. Erg vervelend maar gelukkig niks ernstigs of een allergische reactie op de verdoving. Na de tandarts doen we even snel boodschappen en is het bijna tijd om Lotte weer van school te halen. Thuis moet ze meteen een pleister op haar oog want vanmiddag moeten we naar de oogarts…..Natuurlijk plakken we weer het verkeerd oog af en we hadden het nog wel opgeschreven. Maar goed het maakte niet uit en na een meting voor de sterkte gaan we naar de opticien voor een nieuwe bril. Lotte kiest voor een bril van Ariel en een zonnebril van Elsa. Nu wachten tot we hem kunnen gaan halen! Die avond lees ik mijn boek uit en probeer ik op tijd te gaan slapen……

Donderdag:

Dit is niet mijn dag, er gaat van alles mis, één van de banden van de kinderwagen is leeg en eigenlijk ben ik al klaar met de dag….Maar gelukkig trekt het nog wat bij en gaan we naar Eindhoven. Mijn moeder wil even weg en dat snap ik best. We gaan naar de Primark waar ik echt leuke Belle en het beest dingen vind en ook de boekhandel kan niet overgeslagen worden. Daar neem ik 13 minuten en Donkerblauwe woorden mee. 13 minuten is al uit die ben ik meteen gaan lezen!

Vrijdag:

Een beetje raar maar vandaag werk ik niet, ik heb gisteravond het één en ander gedaan en de rest van de week had ik telefoon dienst. Ik heb ook geen kinderen omdat die nog bij mijn ouders zijn. Ik start rustig op maar beland met mijn moeder weer bij de huisarts. Daarna eten we gezamelijk een broodje en die avond geniet ik vooral van mijn boek en doe ik verder echt heel weinig.

Zaterdag:

We wilde naar de Efteling maar het was echt bagger weer dus zijn we maar thuis gebleven. Ik lees 13 minuten uit en besluit verder te gaan in Our dark duet die ik even aan de kant heb gelegd omdat ik gewoon even behoefte had aan iets anders. Die avond komen er ook vrienden langs en kijken we Lego Batman in het Nederlands vanwege Gerard Ekdom en hij is echt hilarisch! Ik heb me echt rot gelachen. Daarna lees ik nog wat in Our dark duet en ga ik slapen.

Zondag:

Begint met opruimen en poetsen….Altijd fijn zo’n zondag. We krijgen die middag viste van een oom van mij die nog op kraamvisite komt. Tussendoor halen we brood omdat we dat dus vergeten zijn en na het bezoek is het alweer bijna etenstijd. Tussendoor lees ik veel als ik daar de kans voor krijg en ook die avond zit ik continue met mijn neus in mijn boek. Als ik ga slapen heb ik nog zo’n kleine 100 blz te gaan! Die ga ik morgen uitlezen!!!!

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Nikita
3 juli 2017 at 19:50

Ik denk dat als je een blogpost vergeet doordat je zo in je boek zat, dat dat gewoon een geluksmomentje is 🙂4 juli 2017 at 08:08

Ahhh wat heftig met je moeder! Hopelijk is het uiteindelijk niks!6 juli 2017 at 12:21

Oei, wat een week heb je achter de rug. Hopelijk leveren de testen bij je mama alleen maar positief nieuws op want zoiets wil zowel jij als zij natuurlijk niet nog eens meemaken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: