Review: Fade out ( Morganville vampires #7 ) door Rachel Caine

Review Banner goed

Titel: Fade out (Morganville Vampires #7)
Auteur: Rachel Caine
Pagina’s: 345
Taal: Engels

Het verhaal:

Without the evil vampire Bishop ruling over the town of Morganville, the resident vampires have made major concessions to the human population. With their newfound freedom, Claire Danvers and her friends are almost starting to feel comfortable again.

Mijn review:

ik blijf dit gewoon een super goede serie vinden, dit is boek 7 en het verveeld me nog steeds niet. Zoals ook bij de vorige boeken pakt dit boek de draad weer op waar het vorige boek geëindigd is. Iedereen is nu “vrij” en volgens de vampiers hoeven de mensen niet meer  in angst te leven. Ze mogen alleen bloed drinken met toestemming van de donor. Maar in het donker over straat is nog steeds geen goed plan.

In dit boek beginnen ze eigenlijk weer een beetje opnieuw, er zijn nieuwe regels opgesteld die ervoor moeten zorgen dat vampiers en mensen in vrede langs elkaar kunnen leven. Helaas is dit een illusie, de straten zijn nog steeds onveilig en de nieuwe regels kunnen niet voorkomen dat er mensen verdwijnen. Claire werkt voor een vampier en die is op zijn zachts gezegd nogal onstabiel, maar hij niet alleen ook zijn computer die eigenlijk zo’n beetje heel morganville beschermt is niet te vertrouwen.

Zoals vanouds ben ik echt door dit boek heen gevlogen, de hoofdstukken zijn lang en dat zorgt er dan weer voor dat je langer blijft lezen als je met jezelf de afspraak maakt om nog één hoofdstuk te lezen. Het verhaal verliep vlot en het was eigenlijk nergens saai. Zoals de eerdere boeken is het net een achtbaan waar je in stapt, maar dan wel een hele snelle achtbaan. Deze frisse start heeft de serie zeker goed gedaan!

Weer een super boek in een super serie, op naar het volgende boek!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: