De week van een boekenworm

Als jullie dit lezen ben ik onderweg naar Londen, ook raar dat het zo snel gegaan is want ik kan me nor herinneren dat ik dit reisje aan het plannen was met mijn beste vriendinnetje. Ik ga daar natuurlijk een hoop leuke dingen doen maar daarover volgende week meer! Eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb!

Maandag:

Deze maandag was gelukkig niet zo heftig als de maandag ervoor! Het was gewoon een werkdag, een werkdag waar ik voor het eerst sinds de bevalling het idee had dat ik alle op orde had. Normaal ben ik nog aan het rondrennen zodra mijn vader binnenkomt om op te passen maar nu was ik gewoon al klaar. Alle drie de meiden waren aangekleed en hadden te eten en voelde me echt zo’n oermoeder haha. Na het werk heb ik eigenlijk ook niet zo heel veel meer gedaan. ik ben heerlijk gaan genieten van mijn kindjes en verder eigenlijk helemaal niks! Die avond heb ik nog wat gelezen en wat tv. gekeken.

Dinsdag:

Ach ja je kan niet alles hebben, dinsdag had ik wel een beetje dat ren gevoel. Maar goed dat geeft niets ik heb me er uiteindelijk bij neer gelegd en dat zorgde er wel voor dat het een stuk beter ging. Eline voelde zich niet zo heel lekker dus die heeft heel veel liggen slapen. Zo kon ik lekker lezen en bijkomen van de hectische ochtend. Die avond was het tijd voor D&D en daarna tijd voor bed want de wekker zou gewoon weer gaan de volgende dag. ( op zulke momenten kijk ik ook echt wel uit naar de vakantie! )

Woensdag:

Met zijn allen hebben we Lotte naar school gebracht vandaag, wat vond ze dat leuk! Lotte geniet daar echt van dus proberen we dat ook zo vaak mogelijk te doen! De rest van de ochtend was vrij rustig, we deden een kleine boodschap en toen weer lekker naar huis. Om 12 uur was de opening van het nieuwe schoolgebouw van Lotte en daar zijn we naartoe gegaan. Lotte vond het natuurlijk prachtig dat ook haar kleine zusje Sanne erbij was. Thuis lekker tosti gegeten en daarna ben ik met mijn moeder nog even naar de stad geweest waar we dit geweldige unicorn ijsje hebben gegeten!

Donderdag:

Vandaag een rustig dagje, ik en Eline kijken samen een filmpje, we spelen wat en ik doe de was. Eigenlijk niet echt iets bijzonders. Vanavond slapen ze bij opa en oma en dit weekend mogen ze mee naar Disneyland. Ik ga ze wel missen die twee dus ik geniet nog even extra zolang ze er zijn. Natuurlijk besluit dan de achterdeur vervelend te doen en komt onze sleutel vast te zitten…..Nou ja gelukkig is dat gemaakt inmiddels en ik knuffel mijn twee oudste nog even extra. Met een brok in mijn keel ga ik naar huis en vroeg naar bed. Ow ja en vandaag ontving ik ook mijn pre-order pakketje van Francesca Zappia!

Vrijdag:

Eerst werken vandaag en dan de rest van de dag vrij. Ik doe eigenlijk ook niet zo heel veel. Ik had super veel plannen maar op de één of andere manier komt het er gewoon niet van! Ik lees een beetje, kijk een beetje tv. en doe nog wat aan de was. Ik leg al wel vast mijn kleding klaar voor mijn reis naar Londen maar stop ze nog niet in de koffer. Die avond is niet anders, ik ben een beetje doelloos en ik merk gewoon ook dat ik mijn meiden mis.

Zaterdag:

Vandaag is het de dag om kaartjes te kopen voor Ed Sheeran voor volgend jaar….Pfff wat een gedoe zeg een wachtrij die maar niet opschiet als de verkoop begint en dan als een idioot alles invullen….Maar het is gelukt op 28 juni 2018 ga ik wederom naar Ed Sheeran!!!! Daarna ga ik met Sanne even naar het centrum om wat boodschapjes te doen, ik merk wel dat ik daar echt van kan genieten. Even lekker naar buiten en een wandelingetje maken. Eenmaal thuis plof ik op de bank en zie ik dat er een Ink masters marathon is. Ach ja die kan ik wel kijken! ‘s avonds gaan we naar een feestje van mijn beste vriendin, waarmee ik ook naar Londen ga. Het is super gezellig en de tijd vliegt voorbij natuurlijk. Eenmaal thuis lees ik nog wat in een recensie boek en ga dan slapen.

Zondag:

Ofwel vandaag want tja morgen zit ik in de trein. Ik sta op tijd op zodat ik vanavond hopelijk een beetje op tijd kan gaan slapen ik moet er immers erg vroeg uit. Ik stop eindelijk alles in mijn koffer en ga daarna wat eten en je raad het al bloggen. Hopelijk lees ik vandaag voor de tweede keer Eliza and her monsters uit en pak ik de spullen voor Sanne want ook die gaat een weekje logeren bij opa en oma.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: