Recensie: Our dark duet van Victoria Schwab

Recensie: Our dark duet van Victoria SchwabOur dark duet Published by Greenwillow books on 13 juni 2017
Genres: fantasy
Pages: 510
Format: Hardcover
five-stars

THE WORLD IS BREAKING. AND SO ARE THEY.

KATE HARKER isn't afraid of monsters. She hunts them. And she's good at it.

AUGUST FLYNN once yearned to be human. He has a part to play. And he will play it, no matter the cost.

THE WAR HAS BEGUN.

THE MONSTERS ARE WINNING.

Kate will have to return to Verity. August will have to let her back in. And a new monster is waiting—one that feeds on chaos and brings out its victims' inner demons.

Which will be harder to conquer: the monsters they face, or the monsters within?

Mijn recensie:

Ik sla het boek net dicht….Jeetje wat een emotionele rollercoaster was dit! Ik ben echt fan van V.E. Schwab of zoals ze op de cover van dit boek heet Victoria Schwab. Haar boeken zijn echt geweldig, de verhaallijnen zijn spannend, de personages goed uitgewerkt en de werelden zijn prachtig! Je ziet het echt voor je als je erover leest.

Ik heb het eerste deel This savage song vorig jaar gelezen en ik was er echt helemaal weg van! De rijmpjes voor de verschillende monsters, de sfeer van het boek, je zat er gewoon meteen helemaal in! Nadat ik dat boek uit had was ik dan ook ontzettend benieuwd hoe ik het tweede deel zou vinden. Tevens zou dit de afsluiting zijn van deze duology dus ik wist dat dit ook het laatste zou zijn wat ik over deze personages zou lezen.

Het verhaal is net als het eerste deel zo ontzettend goed! Het is spannend maar ook ditmaal zit het echt goed in elkaar. Je komt personages met een reden tegen, ze komen terug of soms ook niet….Maar ook August en Kate zijn weer geweldig. Ik heb echt ontzettend genoten van dit boek en dat einde was echt killing. Het was spannend, maar vooral ook een emotionele rollercoaster. Ik heb het in ieder geval echt niet droog gehouden op het einde.

Ik vond de ontwikkeling van Kate ontzettend interessant, je zag echt hoe ze door het verhaal heen groeide en veranderde. Ik wil niet teveel zeggen omdat ik bang ben dat ik anders teveel verklap over het verhaal. De toevoeging van andere monsters was ook heel tof, zo zie je dat ook die zich evolueren en veranderen in de loop der tijd. Dat maakt het verhaal nog beter en ook een tikkeltje onvoorstelbaar.

Als je het eerste deel nog niet gelezen hebt, raad ik je echt aan deze eens op te pakken want je vliegt echt door het boek heen! Het is één van de beste boeken die ik dit jaar gelezen heb.

five-stars

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: