Even weer een update en hoe nu verder

Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder sinds de laatste update en ik dacht dat het daar wel weer even tijd voor was. Laat ik beginnen met te zeggen dat het eigenlijk best goed met me gaat op dit moment. Dit betekend niet dat het zo zal blijven, dat weet ik maar al te goed. Maar voor nu zijn we positief. Ook met Sanne gaat alles super goed dat is natuurlijk hartstikke fijn!

De laatste tijd was ik wat inconsequent met bloggen maar ik heb voor mezelf denk ik een manier gevonden die werkt. Ik zal voor nu 3 dagen in de week bloggen, op maandag, woensdag en vrijdag. Ik vind dit voor nu ook voldoende dus het lijkt me een goed startpunt om weer in het bloggen te komen.

Op maandag zal dit natuurlijk mijn dagboek zijn, op woensdag en vrijdag is het wisselend voor nu. Ook komt er natuurlijk de bookhaul van deze maand aan en misschien dat ik ook een wrap up en TBR ga doen als jullie dat leuk vinden ( laat me dat vooral weten! )

Voor nu heel erg bedankt aan iedereen die trouw mijn blogje blijft volgen en we gaan de goede kant op!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

20 juli 2017 at 08:56

Ik vind Book Hauls, TBR’s en Wrap Ups zeker leuk om te lezen! Is ook weer een extra manier om boeken onder de aandacht te brengen. Doe lekker rustig aan en push jezelf niet, zolang je bloggen maar als lekkere ontspanning ziet! 🙂23 juli 2017 at 17:02

Jouw Book Hauls vind ik steeds super leuk om te zien. Doe het trouwens maar rustig aan hoor. Het belangrijkste lijkt me dat je een tempo vindt waarin het voor jou leuk blijft om te bloggen. Ik ga heus niet afhaken wanneer er eens een tijdje wat minder verschijnt. Je moet uiteraard als blogger ook nog steeds wat leestijd overhouden hé en dat lijkt me al serieus puzzelen met drie lieve meisjes in huis.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: