Owlcrate unboxing juli: Wanderlust

Afgelopen week was het weer zover, ik ontving de nieuwe owlcrate. Nu blijft dit één van mijn favoriete, maar deze maand zal ik ook nog een fairyloot krijgen! Maar goed terug naar de Owlcrate van juli met het thema Wanderlust. Deze owlcrate stond dus helemaal in het teken van reizen. Ik wist het boek al of in ieder geval had ik hem goed geraden. Ik weet nog niet zo goed wat ik er van moet vinden, ben er al wel in begonnen. Maar laten we snel kijken wat er nog meer in de owlcrate zat!

Als eerste natuurlijk het spoiler kaartje, deze vind ik altijd leuk en past natuurlijk ook helemaal in het thema.

Vervolgens is het eerste wat ik zie deze schattige Newt funko sleutelhanger. Wat is hij schattig! Ik vind dit ook echt het meest toffe item uit de hele box!

Als ik verder in de doos kijk kom ik de button tegen die er altijd in in zit, het is een klein plaatje van de spoilerkaart. In dit geval het vliegtuig.

Het volgende item is deze leuke rugtas, met in ringvorm de tekst van The lord of the rings ring en in het midden een andere tekst. Ook een erg leuk item!

Dan dit schattige uiltje die je aan je koffer kan hangen. Altijd handig om zo je koffer weer terug te vinden op het vliegveld. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik veel te bang zou zijn dat hij eraf zou vallen!

Een ander heel tof item is dit spiegeltje, de tekst As Travars betekend To travel en past dus helemaal in deze box. Het is gebaseerd op A darker shade of magic.

Dit notitieblokje lijkt op het eerste gezicht weer  één van zovelen, maar het is een reisdagboekje, ideaal om snel even al je ervaringen in op te schrijven want je kan hem zo meenemen in je tas.

Dan deze art print, het is een quote van Francois Rabelais, ik vind hem mooi, maar het is niet iets wat ik snel zou ophangen.

Als laatste natuurlijk het boek! A gentlemans guide to vice and virtue, dit boek had ik dus al geraden. Ik weet eerlijk gezegd nog niet zo goed wat ik er van moet gaan vinden. Ik ben er al in begonnen, maar ik heb gewoon echt heel weinig leestijd deze week en ik merk dat ik hem vrij snel wegleg als ik wel leestijd heb. Maar wie weet, wordt ik nog ontzettend verrast door dit boek! Ook zat er een brief en een signed bookplate bij. Als extraatje zit er ook nog een kaart bij waar alle plaatsen opstaan die ze in het boek bezoeken.

Hier de hele verzameling, wat vindt jij het leukste item?

Volgende maand is het thema, something wicked this way comes, op het kaartje staat dat er in ieder geval een tweede boek inzit dus ik ben erg benieuwd!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 juli 2017 at 10:54

Oeh, die art is inderdaad pretty21 juli 2017 at 13:38

Ik vind deze unboxings altijd zo leuk! Als moet ik wel toegeven dat ik Owlcrate de laatste tijd wat vind tegenvallen.    annabel
    21 juli 2017 at 13:53

    Dat ben ik met je eens! Zo af en toe is de box heel tof! Ik krijg deze maand ook een fairyloot er is een kans dat ik misschien over ga stappen.23 juli 2017 at 17:10

Ik vind het altijd leuk om jouw Unboxings te zien maar ik moet eerlijk toegeven dat de inhoud van deze box een beetje teleurstellend is. De sleutelhanger, de art en het kaartje met het thema van volgende maand vind ik nog het leukste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: