Fairyloot juli 2017: Trickster

Oké eerste even deze maandag ook geen week van, ik was vorige week een weekje weg. Een week waarin ik op werkvakantie was wat dus betekend dat ik daar niets over mag schrijven. Dus vandaar vandaag de unboxing van mijn allereerste fairyloot! Vond ik hem leuk? Beter dan de Owlcrate? Ik ga het jullie vertellen! Ow ja en de foto’s zijn niet heel goed, ze zijn gemaakt met mijn telefoon aangezien de camera leeg was en ik echt niet wilde wachten aangezien ik al bijna een week heb moeten wachten!

Allereerst natuurlijk ook hier een spoilerkaart, net als bij de owlcrate is hij mooi geïllustreerd en staat er op de achterkant wat er in de box zit. Snel aan de kant gelegd dus!

Vervolgens is het eerste wat ik zie deze gave mok! Van Sherlock, ik vind hem echt heel leuk en ik heb niet eerder een mok ontvangen in een box en terwijl ik dit zit te typen drink ik er een kopje koffie uit.

Vervolgens deze bodylotion van Geeky Clean, ik vind het etiket echt super schattig met al die loki’s er op! En hij ruikt ook nog eens heel lekker!

Dan een ovenwant, ook al zo’n origineel item, ook nooit eerder gehad in een box en ik kan niet wachten tot ik hem kan gebruiken.

Ook in deze box een gave boekenlegger, deze vind je natuurlijk wel vaker in boxen. Deze is van Six of crows en laat ik dat nou een heel gaaf boek vinden!

Dan deze prachtige quote kaart, ook deze krijg je vaker in boxen natuurlijk maar ik kan ook deze weer mooi toevoegen aan mijn collectie. Wat ik wel leuk vind is dat het misschien niet meteen een karakter uit een gewoon boek is maar uit een comic!

Dan als laatste voor ik het boek vind……Speelkaarten van Harry Potter! Hoe cool is dat! Ik als fan van deze boeken vind dit echt een heel tof item. Het doosje staat nu mooi op mijn Harry Potter plank.

En dan het boek! Laat ik eerst zeggen dat ik het hele idee van het zakje echt fantastisch vind! Wat is dat een leuk idee. In het zakje zitten naast het boek ook nog een brief van de auteur, een gesigneerde bookplate, een boekje met interview met de auteur en een boekenlegger van Fairyloot zelf. Ow ja en vergeet het kaartje niet om je reading buddy te vinden!

Dit is alles wat er in de fairyloot zit, ik vond hem echt heel leuk en in ieder geval voor deze maand leuker dan de Owlcrate als ik eerlijk ben. Wt vindt jij van de fairyloot?

Ondertussen wacht ik rustig op mijn reading buddy!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Joella van den Broek
31 juli 2017 at 12:26

Oh wat een leuke box zeg!31 juli 2017 at 19:46

Leuke box is het hè? Ik ben er ook erg blij mee, ik ben vooral erg benieuwd naar het boek 🙂31 juli 2017 at 20:35

Wat een leuke box! Ben al een hele tijd aan het twijfelen of ik er ook eentje zal bestellen…Andrea
31 juli 2017 at 23:37

Ik vind Fairyloot eigenlijk de beste bookbox. Over het algemeen dan. Ik vond hem deze maand iets minder. Die ovenwant was inderdaad heel origineel 🙂 En de mok was net even anders dan anders, maar ik heb niet zoveel met de afbeelding. Het blikje met de Harry Potterkaarten vond ik heel leuk, maar de kaarten zelf vielen tegen. Wat ik altijd een tof extraatje vind, is dat boekje met het interview. Ik ben ook heel benieuwd naar het boek. Owlcrate is een beetje “hit and miss”, soms erg leuk, soms nog maar net oké, imao 🙂 Ze zijn i.i.g. heel goed in hints schrijven, zodat ik net iets vaker over de streep word getrokken dan ik van plan ben 🙂1 augustus 2017 at 20:52

Het thema van deze maand deed me meteen aan Gabriel denken. Wel een beetje jammer dat er geen Funko van hem bij zit dan was je als Supernatural fan waarschijnlijk helemaal happy geweest met deze editie.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul juli 2017

2 augustus 2017

%d bloggers liken dit: