Boek Haul juli 2017

Ook afgelopen maand kocht ik weer teveel boeken…..Maar goed dat zorgt wel voor een leuke Haul! Kijk je snel mee?

Voor het eerst dit jaar organiseerde Zon&Maan de summer swap, dit werkt hetzelfde als de adventskalender in december alleen dit keer dus in de zomer. Eén van de boeken in het pakket was dit boek van Jennifer L. Armentrout. Ik ben erg benieuwd naar het boek.

Een boek dat ik gekocht heb op aanraden van een vriendin is Queens of Geek van Jen Wilde. Ik ben hem zoals je ziet op dit moment aan het lezen en ik vind hem echt geweldig! En zie je die leuke boekenlegger? Die zat ook in mijn summer swap pakketje.

The call kocht ik in Londen, ik had erover gehoord van een aantal vriendinnen en was erg nieuwsgierig. Ik heb het boek inmiddels ook al gelezen en ik vond hem zeker leuk! Binnenkort een recensie.

Everything Everything zat ook in mijn summer swap pakket, ik wil de film ook graag zien maar ik wil eerst het boek gelezen hebben.

Because you love to hate me kocht ik ook in Londen, het leuke van dit boek is dat het korte verhalen zijn en ze gaan over slechteriken! Zonder hen geen spannend verhaal dus ik ben heel benieuwd naar dit boek vol met bad guys/girls.

Ook History is all you left me kocht ik in Londen, hij stond al een tijdje op mijn wishlist en met de leuke actie kon ik hem niet laten liggen.

The start of me and you kende ik eigenlijk niet maar de de synopsis trok me wel aan en hij zat in dezelfde actie als History is all you left me.

Blood rose rebellion stond ook al een tijdje op mijn lijstje en ik kwam hem laatst per toeval tegen in de winkel. Dus nam ik hem mee.

I see Londen, I see France zag ik voorbij komen in de First five van Epic reads. Hij sprak me meteen aan en ik besteld hem. Ik heb hem inmiddels ook gelezen en hij is echt heel erg leuk!

The gentleman’s guide to vice and virtue zat in de owlcrate deze maand. Ik weet nog niet heel zeker of ik dit boek echt leuk ga vinden, maar ik geef hem zeker een kans!

Donkerblauwe woorden stond ook al een tijdje op mijn lijsjte, dus ik besloot om hem maar eens mee te nemen. Ook een boek waar ik erg benieuwd naar ben.

Daughter of the burning city zat in de Fairyloot van deze maand, ik had nog niet eerder van het boek gehoord maar de synopsis klinkt erg goed!

13 minuten is zo’n boek waarvan ik wist dat ik het moest lezen! Ik hou echt van dit soort boeken. Ik heb hem ook al gelezen en vond hem echt heel tof!

De nieuweling is ook zo’n boek waar ik echt benieuwd naar ben en hoop hem ook echt deze maand te gaan lezen! Hij lijkt me zo ontzettend spannend!

Dat waren alle boeken, welke boeken heb jij toegevoegd? Heb jij al boeken van mijn stapel gelezen en zo ja wat vond je er van?

6 gedachtes over “Boek Haul juli 2017

  1. Zoveel leuke boeken! Je wil niet weten hoe vaak ik Queens of Geek en The Gentleman’s Guide reeds in en uit mijn mandje op amazon heb gezet.

    Ik heb net zelf ook History is all you left me gekocht. (Mijn eerste Adam Silvera boek.)

    Because you love to hate me zit in mijn wrap up van Juli en viel bij mij eigenlijk een beetje tegen. Hopelijk beleef jij er meer plezier aan.

  2. Wat een mooie bookhaul alweer. Ik heb er zelf nog geen enkel boek van gelezen maar die Queens of Geek klinkt wel leuk. Ik las onlangs Marcia’s recensie van The Call en die klonk lekker spannend. De nieuweling heb ik ook op mijn ‘Misschien ooit eens’-lijstje staan maar eerst moet ik werk maken van mijn ‘Hallo, wij staan hier al heel erg lang’-lijstje. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.