Wrap-up en TBR

Oké ik ga dit toch nog een keertje proberen al ben ik er niet zo goed in. Een wrap up post, wat heb ik deze maand gelezen? en een TBR post, wat ga ik de aankomende maand lezen. Vooral dat laatste vind ik lastig, ik kan me vaak moeilijk aan een TBR houden. Maar ik ga nu toch eens een poging wagen. Dus laten we beginnen met de wrap-up, de boeken die ik de afgelopen maand las waren:

Ik las deze maand 8 boeken, best netjes vind ik zelf. Dat zal aankomende maand wel minder zijn met de vakantie in volle gang!

 • 13 minuten van Sarah Pinborough.
 • Our dark duet van Victoria Scwab
 • The silver swan van Amo Jones
 • Eliza and her monsters van Francesca Zappia (re-read)
 • The call van Peadar o’Guilin
 • Leven als een prinses in Texas van Deborah Elisabeth
 • Wilder van Rebecca Yarros
 • I see London, I see France van Sarah Mlynowski

Ik heb nog geen recensies geschreven dus deze verschijnen snel! Het was een goede leesmaand voor mij deze maand. Ik heb een TBR gemaakt voor de aankomende maand en die bestaat uit:

 • Queens of geek van Jen Wilde
 • Spellsinger van Sebastien de Castell
 • De nieuweling van Taran T. Matharu
 • Daughter of the burning city van Amand Foody

Niet zoveel boeken dus, maar ik ga ook nog een weekje op vakantie en ik krijg nog een aantal nieuwe boeken binnen. Dus ik wil mijn TBR niet helemaal volproppen. Op dit moment ben ik nog bezig in Queens of geek. Hij bevalt echt heel erg goed! Zoals je ziet even geen foto’s deze keer. Maar bij de volgende wrap up en TBR zal ik deze er zeker bij doen!

Welke boeken wil jij deze maand echt gaan lezen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 augustus 2017 at 21:39

Zo’n TBR samenstellen zou niet echt iets voor me zijn. Ik kies vrijwel steeds op het moment zelf. Spellslinger was mijn eerste boek van deze maand en die vond ik zelf wel meevallen. Binnenkort moet ik wel mijn recensie al wat uitschrijven want anders vergeet ik dat binnenkort weer. Momenteel ben ik in Weet je nog van Nora Roberts/J.D.Robb bezig maar wat ik daarna ga lezen weet ik dus nog niet. Al ben ik wel aan het overwegen om enkele boeken apart te leggen tegen dat Oh My Bookathon begint.9 augustus 2017 at 20:26

Spellsinger en De Nieuweling zijn echt geweldig, heel veel leesplezier Annabel! 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul juli 2017

2 augustus 2017

De week van een boekenworm

7 augustus 2017

%d bloggers liken dit: