De week van een boekenworm

Zo het is weer tijd voor een nieuwe week, maar eerst eens kijken wat ik de afgelopen week heb gedaan!

Maandag:

Ik was echt een beetje moe nog van de week ervoor, de werkvakantie waarbij we naar Disney zijn geweest ( jeetje wat een rotbaan he) maar goed het is wel vermoeiend natuurlijk. Maar vandaag ging de wekker gewoon weer op tijd want het was ook tijd om weer aan het werk te gaan. Na het werk snel even wat boodschappen en weer naar huis. Ik heb daar nog even heerlijk genoten van mijn meiden en wat gelezen. Omdat het vakantie is lagen de meiden wat later op bed dan anders dus ook wat minder tijd in de avond om nog echt iets te doen.

Dinsdag:

Een dag waarop we echt weinig hebben gedaan vanwege het weer. Het was regenachtig en dat betekende dat we niet echt naar buiten konden. We hebben gespeeld en lekker film gekeken. Het is echt vakantie, ook hier dus we doen alleen maar waar we zin in hebben. Is dat een hele dag op de bank hangen dan is dat ook prima! Ikzelf moest in de ochtend wel even met Sanne naar het consultatiebureau, ze kreeg ook weer een inenting. Gelukkig heeft ze er geen last van gehad. Die avond lees ik zelf ook nog wat en kijk wat tv. niks hoeft en alles mag.

Woensdag:

Vandaag starten we met z’n allen in bed bij papa en mama. Wat is het toch gezellig met de drie meiden en mensen wat kan ik daar enorm van genieten! We ontbijten op ons gemak en gaan daarna even naar wat winkels, er moeten wat boodschappen gedaan worden en nieuwe schoenen gekocht voor Lotte en mijn man. We besluiten om in de middag lekker te gaan lunchen en omdat de meiden echt heel lief waren mochten ze iets uitzoeken bij de speelgoedwinkel. Daar koos Lotte voor playmobil en Eline ging voor een lego setje van Wonder Woman, ja onze meiden zijn al jong geeks haha. De rest van de middag bouwen we aan de lego en spelen lekker. Na het eten gaan alle meiden in bad en daarna lekker naar bedje. Ik plof op de bank met mijn boek en geniet van een rustig avondje.

Donderdag:

Ook vandaag helaas geen goede start van de dag, een beetje jammer dus we halen de verf tevoorschijn en de meiden gaan aan de slag. Natuurlijk maken ze prachtige schilderijen en we genieten van de gezelligheid. We lunchen lekker op ons gemak, op de bank met een boterham. We kijken Trollz en natuurlijk mogen ze er een lekker snoepje bij. In de avond eten we frietjes en als het bedtijd is zijn de meiden eigenlijk nog helemaal niet moe. Maar goed uiteindelijk vallen ze in slaap en kan ik nog lekker even gaan zitten. Ik lees mijn boek uit en kies een nieuw boek ( spoiler alert dat boek heb ik alweer aan de kant gelegd…).

Vrijdag:

Vandaag mijn laatste werkdag voor de vakantie, dus vroeg uit de veren en aan het werk. Gelukkig ook nog eens een half dagje en dan weer op weg naar huis! We eten lekker worstenbroodjes en de meiden willen nog een keer verven. Helemaal prima natuurlijk! Lotte maakt een prachtige regenboog en Eline maakt een geweldig abstract kunstwerk haha. Na het eten gaan de meiden met mijn ouders mee, ze gaan lekker logeren. Ik kijk die avond Jurassic Park, een oudje maar ik blijf hem tof vinden!

Zaterdag:

Ik start rustig op met alleen Sanne, we rommelen een beetje aan en Sanne gaat lekker in bad. Mijn moeder belt dat ze met de meiden naar monkey town gaat en dat ze die middag komt om haren te verven, prima! Ik kijk ondertussen wat afleveringen van Outlander seizoen twee en probeer wat te lezen. Ik besluit mijn boek aan de kant te leggen voor een recensie exemplaar waar binnenkort een blogtour van is. Ik merk dat ik dit boek gewoon eerst moet lezen om weer wat vrijheid te voelen om verder te gaan met mijn eigen boeken. Geloof me dat is geen straf want het boek dat ik ter recensie lees is echt super tof! Mijn haren worden weer geverfd en in de avond lees ik lekker verder. De meiden mogen nog een nachtje bij opa en oma slapen dus alleen Sanne is bij ons thuis.

Zondag:

Vandaag één van de meest vervelende klusjes ooit……de boodschappen. Wat heb ik daar een ongelooflijke hekel aan! Maar goed het is niet anders. Na de boodschappen is het tijd om gewoon even te relaxen en te genieten van het feit dat ik nu echt even drie weken vakantie heb! Klinkt zo raar als je je bedenkt dat ik al vier maande vrij heb gehad vanwege zwangerschapsverlof. Morgen ga ik heerlijk naar een vriendin in Volendam en middag gezellig bezig zijn met ons bulletjournal en kletsen ik heb er nu al zin in!

Heb jij nog iets leuks gedaan dit weekend?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: