Leven als prinses in Texas van Debora Elisabeth & Lizzie van den Ham

Leven als prinses in Texas van Debora Elisabeth & Lizzie van den HamLeven als prinses in texas Series: Prinsessen en Cowboys
Published by Dutch Venture Publishing on 2 juli 2017
Genres: New Adult
Pages: 232
Format: Kindle

Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde.
Samantha de Vriesch heeft het perfecte leventje: rijke ouders, een groepje populaire meiden om zich heen op school en de knapste jongen als vriendje. Tot haar moeder roet in het eten gooit. Sams ouders gaan scheiden en mevrouw de Vriesch heeft een huis gekocht in the middle of nowhere in Robstown, Texas, om daar een bed and breakfast te beginnen. En Sam moet natuurlijk mee, want meneer de Vriesch heeft het te druk met zijn nieuwe vriendin...
Om van de nood een deugd te maken, besluit Sam om ook in Texas de ongeslagen prinses van Robstown High te worden. Ze heeft haar zinnen gezet op de knapste jock van de school, maar eigenlijk laat de klusjesman die haar moeder helpt met het opknappen van het huis haar hart veel sneller slaan. Scott is een arme jongen met een verleden en volgens Sam een totaal kansloze cowboy. Daar mag ze niet mee gezien worden... maar hoe kan ze zijn verleidelijke glimlach en lieve woorden weerstaan?
Soms heeft je hart gelijk, niet je verstand.

Mijn recensie:

Ik heb dit boek mogen lezen van uitgeverij dutch venture publising in ruil voor een eerlijke recensie, daarvoor mijn dank.

Ik begon aan dit boek met het idee dat het een leuk boek tussendoor zou zijn en daar had ik uiteindelijk gelijk in. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik helaas niet zo onder de indruk ben van dit boek. Ja ik las het snel uit maar dit komt vooral omdat het wel heel vlot leest en het niet zo’n lang boek is. Maar wat me opviel waren de volgende punten:

Haar prinsessen gezicht….

Ik heb me serieus de hele tijd afgevraagd hoe dit er dan uit zou zien….Ik merkte dat ik me er aan ergerde. Ja ik weet dat ze een rijk meisje is dat gewoon uit haar luxe leventje wordt geplukt en zich probeert te redden in het grote Amerika. Maar ik vond haar prinsessen gezicht net zo irritant als de innerlijke godin van Ana steel in Vijftig tinten grijs. Ik snapte echt helemaal dat ze haar oude leventje terug wilde en daar alles voor deed maar dat woordje het irriteerde me gewoon echt heel erg.

Het verhaal voelde voor mij niet af. Ja het verhaal eindigde en had geen open einde. Maar ik had het gevoel dat ik een heel stuk in het midden miste. Ik denk door het weinige aantal pagina’s, hierdoor had ik het idee dat het echt heel erg gehaast was. Er moest zoveel mogelijk in zo’n kort mogelijke tijd gebeuren. Ik vind dat persoonlijk echt heel jammer, omdat het verhaal op zich wel echt potentie had maar het hierdoor niet echt uit de verf kwam wat mij betreft.

Dit waren voor mij wel echt de punten die het boek minder goed voor mij maakte dan ik gehoopt had. Ik heb me zeker vermaakt met het verhaal en natuurlijk is het met tijden voorspelbaar maar ik denk dat je daar niet onderuit komt als je veel leest. Ik ben zeker benieuwd wat deze beide auteurs nog meer samen gaan schrijven want ik zie echt wel dat het heel goed zou kunnen zijn, je merkt niet eens dat het door twee auteurs geschreven is.

Helaas was dit boek dus niet helemaal wat ik gehoopt had, maar voor een zomerdag is dit een fijn boek voor tussendoor.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 augustus 2017 at 19:38

Aan de ene kant lijkt het me heerlijk om zo’n boek tussendoor te lezen, aan de andere kant weet ik niet of ik het – met mijn smaak – heel serieus zou kunnen nemen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bout of books read a thon

20 augustus 2017

%d bloggers liken dit: