De week van een boekenworm

Afgelopen week was ik heerlijk een weekje op vakantie met mijn gezinnetje en mijn ouders. We zaten in een huisje in Groningen, we hebben een heerlijke week gehad!

Maandag:

Dit was de dag van vertrek van huis en aankomst op onze vakantiebestemming. Ik heb altijd een beetje een hekel aan deze dag. Het is altijd druk en vol stress, zeker met drie kleine kinderen. Maar we kwamen goed aan en na de boodschappen was het tijd om te genieten!

Dinsdag:

Vandaag de eerste hele dag op vakantie. De meiden wilde ontzettend graag zwemmen, dit zijn we dan ook gaan doen. Helaas was het water erg koud haha. Maar de meiden hebben het in ieder geval erg naar hun zin gehad! In de middag zijn we even naar een winkelcentrum geweest waar ik natuurlijk een boek kocht! Die avond heb ik heerlijk gelezen in mijn nieuwe boek!

Woensdag:

Vandaag zijn we naar een dino park geweest. Ik vond het ontzettend leuk en de meiden ook! Ze hebben gegraven naar eierschalen en kregen een prachtige ketting met een stukje schaal en een haaientand! Verder zijn we het dino bos in geweest waar we omringd werden door Dino geluiden. Als afsluiter hebben we een heerlijk ijsje gegeten. Die avond zijn we lekker gaan eten bij een Italiaans restaurant.

Donderdag:

Vandaag zat het weer echt niet mee…maar we gingen toch naar Groningen even winkelen. Wat is de boekwinkel daar mooi he! Ik kocht nog een boek en een nieuwe boekenlegger. Ook kocht ik een aantal dingen bij de primark van Harry Potter. We zijn op tijd weer naar huis gegaan want het was echt slecht weer!

Vrijdag:

Jeetje wat gaat zo’n week hard he! Maar vandaag zijn we naar Drouwerszand geweest. Een park met kermisattracties waarbij je entree betaald en zelfs gratis kan eten en drinken! De meiden vonden het fantastisch! Eline was helemaal weg van het schip, de handjes gingen regelmatig de lucht in. Lotte vond het leuk tot hij ging bewegen haha. Daarna zijn we nog even snel boodschappen gaan doen en op naar huis. Die avond hebben we onder het genot van toastjes de film Jurassic park 3 gekeken!

 

Zaterdag:

De laatste dag alweer…..vandaag zijn we naar wonderland gegaan! Elfjes kijken en uilen en aapjes. Ontzettend leuk om te doen. Daarna zijn we ook nog even bij een action geweest en hebben we tattoo pennen gekocht want de meiden wilde graag een tattoo net als mama! Doe avond hebben we heerlijk film gekeken en maakte we ons op voor de laatste nacht.

Zondag:

Vandaag gaan we naar huis maar eerst nog even zwemmen! Daarna opruimen en de auto in. We maken een stop bij de supermarkt voor maar liefst twee pakketjes. Thuis even alles uitgeladen en unboxing foto’s maken. Daarna lekker eten en de avond is voor bloggen!

Heb jij nog iets leuks gedaan deze week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

21 augustus 2017 at 08:04

Wat leuk! Ik ga binnenkort ook op vakantie naar Groningen. Weet je toevallig nog hoe die boekwinkel waar je geweest bent heet?21 augustus 2017 at 09:12

Klinkt als een hele fijne en gezellig week!22 augustus 2017 at 08:38

Ziet er leuk uit Annabel! De boekhandel in Groningen moet ik echt nog eens bezoeken! 🙂22 augustus 2017 at 09:52

Drouwenerzand was vroeger als kind één van mijn favoriete uitstapjes! Leuk om te lezen dat jouw meiden er ook van genoten hebben. En de boekhandel in Groningen blijft zo mooi <3 altijd als ik mijn ouders bezoek, ga ik er ook eventjes langs 😀22 augustus 2017 at 10:38

Drouwerszand moet ik maar onthouden voor de toekomst 😉

Fijn dat je een goede week hebt gehad.25 augustus 2017 at 14:59

Ik vind het echt jammer dat er geen Primark in onze buurt is. Hopelijk geraak ik binnenkort nog eens tot bij een filiaal zodat ik naar de nieuwe Harry Potter spulletjes kan gaan kijken. De afgelopen week ging ik met mijn nichtje voor het eerst naar Rotterdam en dus ook naar de Donner. In die stad zijn blijkbaar TWEE primarks maar jammer genoeg lagen die te ver van waar wij zaten. Ik ging ook naar de kapper (weer even wennen aan dat kortere én vooral wildere haar) en mag weer een weekje en half op de katten -en konijnen van onze buren letten. Verder deed ik niet echt iets bijzonders deze week.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: