Unboxing The crowns of Crosswald by D.E. Night

by D.E. Night, Unboxing

So this is a little diffrent, normally I post in Dutch but I would like to send the link to the author of this book and she’s from America. So I’ll post it in English en below the English text in Dutch for my Dutch followers. A couple of weeks ago I recieved an email from the agent of D.E. Night. In the email she told me that she saw my blog and really liked it. She asked if she could send me a box with the book The crowns of Crosswald and something magical. Of course I said yes! So here is the unboxing!

Deze post is een beetje anders dan anders, dat komt omdat ik de link van deze post ook graag zou willen delen met de auteur en zij is Amerikaans. De bovenste tekst zal dus Engels zijn en daaronder de tekst in het Nederlands voor mijn volgers die niet zo goed zijn in Engels. Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van de vertegenwoordiger van D.E. Night. Zij vertelde dat ze mijn blog las en hem erg leuk vond ( hoe bijzonder aangezien ik in het Nederlands blog! ). Ze vroeg of ze mij het boek The crowns of Crosswald mocht opsturen plus nog een magische verassing, natuurlijk heb ik meteen ja gezegd! Hieronder de unboxing!

So the box is beautiful, I didn’t know I was going to get it so soon, and I had been away on vacation. So when I went to the post office to pick up a package this one was a surprise!

De komst van deze box was echt een verassing, ik had hem nog niet verwacht. Ik ging eigenlijk een ander pakketje halen en deze stond ook op mij te wachten! De box zelf is echt prachtig!

Inside the first thing I found was a card, isn’t it beautiful!

 

Het eerst wat ik deze box zie is dit mooie kaartje! Ik vind hem echt prachtig!

Then the magical item, it’s a bottle filled with magic, there is a little switch so it lights up and it’s so gorgeous! I think it’s one of the most awesome items in my bookcase!

Vervolgens het magische item, het is een fles met magie, je kan een lichtje aanzetten in de fles. Hij is echt prachtig en echt één van de mooiste items in mijn kast!

Then this little information about the magic bottle, I really like the way it all looks, like it’s a page from an old book! It takes you into the world of the book and that’s so awesome, it makes me want to forget the world around me and just dive into the book!

Ook dit mooie kaartjes zat in de box, het geeft uitleg over magische flessen, ik vind de opmaak ook echt heel mooi, net of het uit een oud boek gescheurd is. Dit soort extraatjes zorgen er altijd voor dat ik meteen in een boek wil duiken!

Last before the book is a letter from the author, I love these kind of letters. It makes me even more excited about the book!

Er zat ook een brief van de auteur in, dit vind ik zelf altijd een leuke toevoeging. Het maakt je nog nieuwsgieriger naar het boek.

At last the book, it’s so beautiful. It’s an ARC and most of the time ARC’s don’t look this beautiful! And the book is signed! Below the book is the synopsis.

Tot slot het boek, dat ook nog eens gesigneerd is! Het is een ARC al is het boek inmiddels wel uit. Maar wow wat is hij mooi! Ik zie niet altijd zulke mooi ARC’s voorbij komen!

In Croswald, the only thing more powerful than dark magic is one secret…

For sixteen years Ivy Lovely has been hidden behind an enchanted boundary that separates the mundane from the magical. When Ivy crosses the border, her powers awaken. Curiosity leads her crashing through a series of adventures at the Halls of Ivy, a school where students learn to master their magical blood and the power of Croswald’s mysterious gems. When Ivy’s magic––and her life––is threatened by the Dark Queen, she scrambles to unearth her history and save Croswald before the truth is swept away forever.

So this is all there was in the box, I really love it, I can wait to read the book! I want to thank D.E. Night for sending me this wonderful box!

Zo dat was alles in de box, het is echt prachtig en ik kan niet wachten tot ik het boek kan gaan lezen! Ik wil bij deze D.E. Night bedanken voor het verzenden van deze prachtige box!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments23 augustus 2017 at 21:53

Hoe gaaf! Ik ben echt benieuwd wat je van het boek vindt ook 😀25 augustus 2017 at 16:27

Ow wat vet! Leuke spullen erbij.Andrea
25 augustus 2017 at 22:12

Wat een magisch pakket! En zo leuk dat ze jou benaderde. Ik ben benieuwd wat je van het boek gaat vinden. Het lijkt me heel tof. Het gaat op mijn lijst 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

21 augustus 2017

%d bloggers liken dit: