Owlcrate unboxing augustus 2017

Het is alweer augustus ik heb echt het gevoel dat het gisteren nog april ofzo was. Maar goed ook deze maand weer een owlcrate! Het thema deze maand was: Something wicked this way comes. Laten we snel gaan kijken wat er in de box zat!

Als eerste natuurlijk het spoiler kaartje, ook deze keer vind ik de illustratie prachtig!

Vervolgens is het eerste wat ik uit de doos haal deze leuke sokken van Poe. Ik hou van boekige sokken en je kunt er nooit genoeg hebben!

Het volgende uit de box is koffie! Ze hadden al verteld dat er dit keer koffie in de box zou zitten. Hier was blijkbaar veel vraag naar geweest. De smaak is geïnspireerd op de Dark arts van Harry Potter. Zodra ik er een kopje van gedronken heb, zal ik laten weten hoe hij smaakt!

Ook deze pin vond ik in de box, later blijkt dit een extraatje te zijn die bij het boek hoort. Ik vind de text in ieder geval wel tof en ben heel benieuwd hoe dit in het boek past!

Ik ben echt wel fan van Six of crows van Leigh Bardugo dus ook deze mooie boekenlegger vind ik heel gaaf! Hij is dubbelzijdig bedrukt zoals je ziet. Binnenkort maar eens aan de slag met het lamineren van al die mooie boekenleggers!

Naast Sarah J. Maas is één van mijn meest favoriete auteurs V.E. Schwab en deze sticker is gebaseerd op haar Monsters of Verity duologie. Ik moet toegeven dat ik het in eerste instantie niet zo herkende van het verhaal. Maar nadat ik de uitleg op het kaartje had gelezen kon ik het prima plaatsen.

In deze owlcrate zouden ook twee boeken zitten, in deze zat Sleepy Hollow and other stories. Ik ben er heel benieuwd naar maar ik bewaar hem tot de halloween maand. Dat lijkt mij een hele goede maand om dit boek te lezen!

Deze vulpen zat ook in de owlcrate van deze maand, op het spoilerkaartje staat dat hij is voor het moment dat je zelf een creepy verhaal wil gaan schrijven. Het leuke ervan is dat hij gevuld is met paarse inkt!

En dan natuurlijk de button die in elke box zit! Met een afbeelding passend bij het spoiler kaartje.

Tot slot het boek, wow die titel pakt me eigenlijk meteen wel en die bookplate is echt super mooi! Ik heb hem meteen in het boek geplakt na het maken van de foto’s onder de foto vind je de synopsis van het boek!

When Dee Moreno makes a deal with a demon—her heart in exchange for an escape from a disastrous home life—she finds the trade may have been more than she bargained for. And becoming “heartless” is only the beginning. What lies ahead is a nightmare far bigger, far more monstrous than anything she could have ever imagined.

With reality turned on its head, Dee has only a group of other deal-making teens to keep her grounded, including the charming but secretive James Lancer. And as something grows between them amid an otherworldy ordeal, Dee begins to wonder: Can she give someone her heart when it’s no longer hers to give?

Tot slot nog een overzicht van de inhoud van de box, ik vond er leuke items inzitten deze keer. Wat vond jij het leukste item?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

25 augustus 2017 at 14:17

Die kaart is echt super mooi. De cover van het Sleepy Hollow boek trouwens ook. Vroeger schreef ik trouwens altijd met paarse inkt. Jammer genoeg kan je hem tegenwoordig moeilijker vinden en schrijf ik dus meestal met traditionele blauwe inktvullingen.Andrea
25 augustus 2017 at 22:21

Leuke unboxing! De kaarten zijn meestal wel mooi, maar deze is echt prachtig. Leuk dat ze er een vulpen met paarse (!) inkt in hebben gedaan. Een Grisha-boekenlegger is altijd goed 🙂 Een beetje jammer vind ik dat de koffie het Harry Potter item is dat ze beloofd hadden. Ik zou liever Poe koffie en HP sokken hebben. Lol.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

28 augustus 2017

%d bloggers liken dit: