Playlist Spellslinger

Ook ik doe mee met de Spellslinger: Vogelrij blogtour, en wow wat ben ik daar blij mee! Ik heb dit boek echt in twee dagen uitgelezen, de reden dat ik er twee dagen over deed? Tja ik ben ook nog mama en slaap is best belangrijk dan! Maar dit boek heeft echt alle verwachtingen waargemaakt! Als onderdeel van deze blogtour heb ik beloofd om een playlist te maken. Nu moet ik zeggen dat ik dit nog best lastig vond hoor! Het is niet makkelijk om je gevoelens bij een boek te koppelen aan al bestaande muziek maar ik heb toch mijn best gedaan! Hieronder een lijst en een link naar mijn playlist op Spotify.

Als eerste nummer heb ik gekozen voor Black sheep van Hans Zimmer, al in het begin van het verhaal kom je er achter dat Kellen eigenlijk niet de grote magiër is die zijn ouders gehoopt hadden dat hij zou zijn. Hij is een beetje het zwarte schaap van de school, dus dit nummer past alleen al qua titel perfect bij het boek.

Voor de rest ga ik niet vertellen waarom ik de nummers heb gekozen omdat ik bang ben dat ik dan mensen spoil. Alleen bij de laatste twee nummers staat weer uitleg. Mocht je nou toch nieuwsgierig zijn waarom ik voor een bepaald nummer heb gekozen laat het me dan weten dan leg ik dat graag uit in een email! Je kunt ze hier zien in mijn playlist die ik gemaakt heb voor het boek. Onder de playlist nog de uitleg voor de laatste twee nummers!Voor het laatste hoofdstuk waar eindelijk aankomt voor de laatste test heb ik een nummer gekozen dat je misschien niet meteen bij een fantasy boek zou kiezen maar ik heb het toch gedaan. Namelijk Warrior van Demi Levato. Vooral het refrein vind ik zo mooi passen bij de groei die Kellen heeft doorgemaakt in dit boek!

Als laatste nummer heb ik gekozen voor the epilogue van I am Legend, dit nummer past gewoon alleen al qua titel weer goed bij de epiloog van het boek. Het voelt als een heel andere Kellen als je hem voor de laatste keer in dit boek ziet. Voor mij als een legende die geboren is!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: