Boek haul Augustus 2018

Augustus is weer voorbij en een nieuwe maand is gestart. Een maand waarin echt onwijs veel gave boeken uit gaan komen! Maar laten we eerst terug kijken op de boeken die ik deze maand heb toegevoegd. Ik heb het onderverdeeld in de algemene haul, de geeky haul en de nederlandse haul. Dus laten we snel gaan kijken welke boeken er nu aan mijn TBR zijn toegevoegd.

De algemene haul:

Het eerste boek is dit kleine boekje, aan het begin van deze maand ging ik naar een vriendin in Volendam. Van haar had ik een boek overgekocht en dit boekje kreeg ik er bij! Ontzettend leuk want ik hou van mythologiën.

Het boek dat ik van haar overnam was And I darken, een boek waar ik ook ontzettend benieuwd naar ben. Het is nu afwachten of ik hem echt tof vind want dan kan ik mooi ook deel twee aan mijn kast toevoegen.

Aan het begin van deze maand werd ik ook benaderd door een auteur met de vraag of ik haar boek wilde lezen! Natuurlijk wilde ik dat en ik kreeg dus dit prachtige exemplaar toegestuurd.

Op vakantie kocht het ik het boek Nevernight, ik ben hier voorzichtig in begonnen maar je moet er echt goed bijblijven dus ik heb besloten hem een klein beetje voor me uit te schuiven.

In de owlcrate deze maand zat het boek The hearts we sold, hoewel het me een heel tof boek lijkt heeft het me tot nu toe niet echt weten te pakken. Maar wie weet gaat dit boek dat nog wel doen!

Geeky Haul:

Dan nu mijn geeky haul aan het einde van de vorige maand bestelde ik een aantal boeken die allemaal een hoog geeky gehalte hebben. Laten we snel gaan kijken welke boeken dit waren!

Als eerste The summer I became a nerd, dit boek heb ik inmiddels ook al gelezen en hij is echt zo leuk! Ik ben blij dat ik deze aan mijn collectie heb mogen toevoegen.

Een boek over Londen en ook nog geeky? Yes please, dit boek moest ik natuurlijk hebben! Ik hoop hem snel te gaan lezen.

Cinder & Ella heb ik eigenlijk gekocht op aanraden van een vriendin, het lijkt me een heerlijk boek om te lezen met een hoop geeky invloeden.

Unconventional is denk ik het ultieme conventie boek, maar dan vanuit iemand die achter de schermen werkt op een conventie en ze gaat haar favoriete auteur ontmoeten. Tja dat past precies bij mij als boekenworm toch?

Nederlandse haul:

Deze maand voegde ik ook aardig wat Nederlandse boeken aan mijn kast toe, laten we snel kijken welke!

Het eerste boek is stuk van jou, dit boek zocht ik al een tijdje en ik had geluk op vakantie want daar heb ik hem in een Bruna gevonden!

Vallen werd aangeraden door Lisette Jonkman en aangezien hij maar 5 euro was kon ik hem niet laten liggen. Daarbij is het ook nog een rockstar romance en die vind ik altijd leuk!

Ik mag meedoen met de feelgood leesclub van Hebban en dat is deze keer het boek Stilte. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek en hij staat dan ook al klaar om gelezen te worden zodra ik klaar ben met bloggen!

Op vakantie kocht ik ook het boek Mannenjacht, een thriller die mij heel spannend leek. Ik kan bevestigen dat het boek echt goed was!

Tot slot ben ik ambassadeur van het boek De negen kamers, het boek leek me geweldig en het feit dat ik dit boek mag gaan promoten is natuurlijk super tof! Dus ik heb me aangemeld en het boek ook al gelezen inmiddels. Het is echt heel erg goed!

Dat was mijn haul van deze maand. Welk boek lijkt jouw het leukste? En welke boeken heb jij toegevoegd?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

2 september 2017 at 09:30

Oeh, unconventional klinkt echt leuk! 😀2 september 2017 at 16:30

Oh flinke leuke haul. Dat eerste boekje over wereld mythologie ziet er mooi uit en lijkt ook zeer leuk. 😀3 september 2017 at 12:04

Wat een leuke haul! En wat is dat mythologie boekje mooi!

Ik ben ook heel benieuwd naar All the Hearts we Sold, en Nevernight staat bij mij hoog op m’n verlanglijstje.

Ik maakte deze maand vooral mijn Holly Black collectie (Modern Faerietales, The Curseworkers) compleet, en ik kocht Six of Crows & Crooked Kingdom van Leigh Bardugo omdat ik ein-de-lijk de Grisha trilogie uit heb! 🙂3 september 2017 at 23:35

Ik blijf de cover van Nevernight geweldig vinden maar verder spreken vooral de boeken in je Geeky haul me erg aan.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

28 augustus 2017

%d bloggers liken dit: