Winactie: De negen kamers van Peter-Paul Rauwerda

 

Het regent prijzen op mijn blog deze week want ik heb nog een hele toffe winactie! Ik mag namelijk een exemplaar van De negen kamers van Peter-Paul Rauwerda weggeven. Het boek is genomineerd voor de Diorapthe literatuurprijs en geloof me, dit boek moet echt winnen! Ik heb het boek al mogen lezen en morgen komt mijn recensie online. Het is een ontzettend goed en mooi boek, je vraagt je af wat is er nu echt aan de hand? Is dit wel echt? Ik vind het echt zo ontzettend gaaf! Ik ben ambassadeur van dit boek en geloof me ik ben daar heel blij mee want ik vind het boek echt super gaaf!

Hieronder de beschrijving van het boek:

Jonas heeft al tijdenlang vreselijke hoofdpijnen. Juist op het moment dat hij alleen thuis is, worden ze vrijwel ondraaglijk en gebeuren er rare dingen. ‘s Nachts wordt er ingebroken en de inbreker laat een groot boek achter over een huis dat onverwacht verschijnt. Als later op de dag eenzelfde huis op een braakliggend veldje opdoemt, is zijn nieuwsgierigheid gewekt en besluit hij naar binnen te gaan. Terwijl zijn hoofd bonkt, zwerft hij door de kamers van het mysterieuze huis waar zich gebeurtenissen en verhalen ontrafelen die heen en weer deinen tussen droom en werkelijkheid. In een bloemrijke stijl, die doet denken aan de boeken van Carlos Ruiz Zafón en Gabriel García Márquez, schildert Rauwerda een wereld die nog lang na het dichtslaan van het boek blijft hangen.

Klinkt wel heel erg gaaf he! Ik kan me voorstellen dat je nu denkt: Ik wil dit boek lezen. Nou goed nieuws dus, want ik mag een exemplaar weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel stem op het boek! via deze link:

Stem hier!

Laat daarna in een reactie hieronder even weten dat je hebt gestemd. Dat is echt het enige wat je hoeft te doen! Er worden deze week meerdere exemplaren weggegeven dus hou deze blog in de gaten:

Thundertruckbooks

Want daar verschijnen alle links naar de andere blogs. Heel veel succes! De winactie loopt tot 15 september, op 16 september kies ik een winnaar.

Ow en weet je wat ook heel tof is? Er is een trailer die zie je hieronder!

17 gedachtes over “Winactie: De negen kamers van Peter-Paul Rauwerda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.