De week van een boekenworm

Vorige week heb ik hem niet geplaatst, ik heb er over gedacht om hem dan nu voor twee weken te doen maar die week heb ik weinig meegemaakt. Alleen het wwekend was echt leuk dus ik begin daa en werk zo de week rond. Dus laten we snel beginnen, overigens even geven foto’s, het leven was even te druk.

Vrijdag:

Ja ik begin bij de vrijdag aangezien dat de dag was dat we naar Amsterdam gingen. Ik met mijn moeder een weekendje weg! Maar er moest eerst gewerkt worden. Ken je dat gevoel dat als je ergens heel erg naar uitkijkt je baalt dat het zo lang duurt voor je gaat vertrekken? Dat had ik dus ook vandaag….Maar uiteindelijk zaten we dan toch in de auto op weg naar Amsterdam! Het hotel zijn we vorig jaar ook geweest en dat was dus bekend, dus na het inchecken en onze spullen gedropt te hebben op de kamer vertrokken we richting de metro. Op weg naar het centrum om lekker te gaan eten, maar eerst nog even langs de AKO want daar werkt een vriendin! Altijd leuk om elkaar even te zien! Het eten was weer heerlijk en we sloten af met een lekkere kop koffie bij de Starbucks! Ik las ook nog het boek Stilte uit voor de Hebban Leesclub.

Zaterdag:

Vandaag gingen we naar Amsterdam comic con, we hadden een early bird ticket dus het was vroeg uit de veren. We hebben heerlijk ontbeten en na onze spullen gepakt te hebben gingen we op weg. Het was uiteindelijk vrij teleurstellend. We vonden de kraampjes niet heel bijzonder helaas en de panels waren gewoon niet te verstaan achterin. We waren dan ook alweer vroeg weg. Op weg naar het kleine winkelcentrum vlakbij ons hotel. Daar hebben we ook nog een heerlijke koffie gedronken en daarna nog even lekker op de hotelkamer bijgekomen. Want het was wel vroeg vanochtend. Bovendien was ik ook nog ziek geworden erg fijn…..Die avond aten we bij een restaurant naast ons hotel en zijn we naar The dark tower geweest. Wow wat een geweldige film! Ik weet in ieder geval zeker dat ik ook de boeken wil gaan lezen! Terug in onze kamer sliepen we al snel.

Zondag:

Vandaag naar huis maar eerst Amsterdam onveilig maken! Eerst naar de paperchase en vervolgens naar de  en wat zag mijn oog daar: Tower of Dawn!!!! Die kon ik niet laten liggen natuurlijk! We hebben heerlijk geshopt en uiteindelijk heb ik ook bij de Waterstones nog wat boeken meegenomen die je eind van deze maand in mijn Haul zal zien. Het was een heerlijke dag die we afsloten bij Julia’s en daarna weer naar huis. Het was een leuk maar vermoeiend weekend.

Maandag:

Gewoon werken vandaag, dus het wekkertje ging weer veel te vroeg af! Maar goed we gaan er weer tegen aan! Gelukkig ging de dag vrij snel voorbij want ik ben nog steeds niet helemaal fit. We doen de boodschappen en die avond maak ik een voorzichtig begin in Tower of dawn. Maar helaas de griep wint het en ik val al snel in slaap.

Dinsdag:

Vandaag zouden we eigenlijk D&D hebben maar ik was gewoon te ziek helaas. Dus ik heb deze dag ook heel weinig gedaan. Ik heb wat voor mijn blog gedaan, maar heb verder vooral op de bank gezeten en gehangen. Gelukkig deden de jongste twee gezellig mee! Zodat ik een beetje bij kon komen. Ook kreeg ik het voorbeeld van mijn tattoo en ow wat wordt die gaaf! Die avond heb ik weer een beetje gelezen maar wederom viel ik al erg snel in slaap.

Woensdag:

Ook vandaag nog niet fit helaas, maar goed je doet er niks aan. We brengen Lotte met zijn allen naar school, wat zij natuurlijk prachtig vindt. Wij hebben het geluk dat de meiden elkaar nog helemaal fantastisch vinden! Ik ga wat zalf halen voor de vervelende koortslip en doe de rest van de ochtend niet teveel. Die middag gaan we even naar de stad, naar de grote gele M met de meiden en manlief haalde een nieuwe game samen met zijn beste vriend. Ik wist al meteen hoe mijn avond eruit zou zien haha.
Nadat de meiden op bed lagen, ben ik ook maar naar boven gegaan, heb wat gelezen en tv. gekeken en viel weer vroeg in slaap.

Donderdag;

Vandaag voel ik me gelukkig wel iets beter! We starten de dag lekker druk natuurlijk en gelukkig heb ik de rest van de dag ook genoeg energie. Ik ga eens door het huis heen, want ik heb nog steeds geen huiself gevonden die vrijwillig mijn huis komt poetsen. Ik speel en knuffel lekker met de meiden en voor ik het weet is het alweer tijd om te gaan eten. Naar bed gaan is tegenwoordig een ritueel waarbij ook de haren gevlochten moeten worden en daarna duik ik maar weer het bed in met mijn boek. Aangezien manlief natuurlijk weer lekker gaat gamen.

Vrijdag:

Vandaag een beetje een rare dag, mijn ochtend cliënt is op vakantie dus ik werk alleen in de middag. Ik start dus die ochtend gewoon de kids op en rommel wat in huis. Ik vertrek samen met mijn moeder richting werk en we gaan vooraf nog even lunchen. Na het werk is het snel eten en dan weer naar Eindhoven want vanavond start de leesclub weer. We hebben een zomerstop gehad en vanavond is de start van het nieuwe seizoen zoals we het zelf zeggen. Het was natuurlijk super gezellig en tot mijn eigen verbazing heb ik geen boek gekocht! Eenmaal thuis is het douchen en naar bed. Morgen is het tattoo tijd!

Zaterdag:

Ik wordt wakker met super hoofdpijn….altijd fijn natuurlijk. We starten de ochtend op en uiteindelijk komt mijn moeder mij halen en gaan we richting de stad. We kopen nog wat kleding voor de kinderen en gaan dan naar de tattooshop. Altijd weer spannend hoor maar wow wat is hij mooi geworden! Als je benieuwd bent kijk dan op mijn instagram: hetlevenvaneenboekenworm. Na de tattoo eten we een broodje en mogen de twee oudste met opa en oma mee naar vrienden die in center parcs zitten. Ik probeer wat te lezen maar ben vooral met vanalles bezig. Die avond lees ik nog wel wat en kijk ik Dance dance dance, ik blijf dat zo’n leuk programma vinden!

Zondag:

Vandaag eigenlijk, ik typ dit altijd op zondag namelijk. We staan op en ik en mijn man doen samen de was. Daarna ontbijten en begin ik vast met bloggen. Het wordt weer hoog tijd dat onze Sanne in bad gaat maar ik mag dat nu niet vanwege de tattoo en in het kleine badje past niet echt meer. Mijn man gaat met haar onder de douche en terwijl ze nu bij hem licht ben ik bezig met mijn blog. Vanmiddag ga ik naar Lemniscaat voor een ontmoeting met Peter-Paul Rauwerda. Dit mag ik als onderdeel van het ambassadeurschap voor het boek de negen kamers. Ik heb er super veel zin in. Verder hoop ik nog wat te lezen en in ieder geval mijn blogs voor de rest van de week klaar te hebben!

Wat heb jij de afgelopen twee weken allemaal gedaan?

2 gedachtes over “De week van een boekenworm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.