Unboxing Fairyloot augustus 2017

Een augustus unboxing in september? Tja helaas kwam de box dus pas op 31 augustus binnen. Ze hadden ditmaal gebruik gemaakt van een nieuwe bezorgdienst. Deze is helaas niet heel goed bevallen, zoals ik op internet zag en zelf meemaakte. Maar gelukkig kwam alles goed! Dus laten we snel kijken wat er allemaal in de box zat!

Helaas hadden ze een etiket over de bovenkant van de doos geplakt…..dus vandaar de zijkant!

 

Als eerste natuurlijk het spoiler kaartje het thema van deze maand was

Als eerste haalde ik er deze kaars uit die echt ontzettend lekker ruikt! Het is gemaakt naar een personage uit het boek van deze maand.

Vervolgens deze leuke thee infuser uit Westeros. Even tussendoor heb je die finale van Game of thrones gezien? Man wat was het weer spannend!

Ik kwam ook deze tattoo tegen, nu weet ik niet bij welk boek hij hoort, maar hij ziet er wel gaaf uit.

Er zaten ook twee previews in, de eerste van Godsgrave. Nu heb ik het eerste boek pas gekocht dus nog even wachten met het lezen van deze. Het tweede preview boekje was van Blackwing, deze klinkt echt ontzettend goed!

Dan één van de gaafste goodies uit deze box: Een ketting gebaseerd op A court of thornes and roses met als highlight de tekst: To Velaris! Wow ik vind hem echt prachtig!

Ik vind deze twee magnetische boekenleggers geïnspireerd door Lord of the rings ook erg schattig!

Ook zat er in deze box een slaapmasker, tja daar heb ik dan weer weinig mee haha

Dit schriftje met een illustratie van Peter Pan vind ik dan wel weer heel erg leuk!

Ik moet even eerlijk bekennen dat ik niet meer weet waar deze artkaart van is…maar hij is wel mooi!

Tot slot natuurlijk het boek! Het boek ziet er prachtig uit en ik ben ook erg benieuwd naar het verhaal. Er zat ook een signed bookplate, een boekenlegger, een brief van de auteur, een fairyscoop en natuurlijk mijn buddynummer bij. Inmiddels ook al twee buddies gevonden via Instagram!

Dan is dit het overzicht! Ik vond de box zeker erg leuk en ik kijk dan ook uit naar de volgende! Wat vonden jullie het leukste item?

Laat ik jullie achter met deze prachtige quote die aan de binnenkant van de box stond.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

13 september 2017 at 11:40

De tattoo hoort bij Blackwing 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De negen kamers tag

12 september 2017

%d bloggers liken dit: