Unboxing The YA chronicles Tower of Dawn special

Afgelopen mei ontving ik al de special van A court of wings and ruin van deze box en het moment dat ze bekend maakte dat ze er ook eentje voor Tower of Dawn zouden doen wist ik dat ik hem wilde hebben. Ik moet zeggen voor een box uit Australië was hij al snel in Nederland. Maar laten we snel kijken wat er allemaal inzat!

Wat me altijd wel opvalt is dat het doosje zo klein is! Je denk altijd daar kan niet veel inzitten.

Maar als je hem dan open maakt zie je dat hij propvol zit!

Als eerste de spoilerkaart en de Ya chronicles boekenlegger. Deze hebben ze bij elke box.

Het eerste wat ik tegenkom is deze prachtige ketting met quote uit het boek Tower of dawn. De quote ben ik inmiddels tegengekomen. De ketting is prachtig en ook echt heel zwaar!

Vervolgens deze tattoo, ik vind dit soort dingen altijd leuk maar gebruik ze amper, want ja je kan ze maar één keer gebruiken haha. Ik kan de quote er helaas ook nog niet helemaal uit halen.

Ook in deze box een mooie boekenlegger die ik nu natuurlijk gebruik bij het lezen van Tower of dawn.

Kaarsjes lijken wel echt een ding van boxen te zijn tegenwoordig….maar je hoort mij niet klagen! Deze is geïnspireerd op het personage Nesryn en geloof me hij ruikt echt heel erg lekker!

In deze box zat ook weer een mooie tas en laten we eerlijk zijn, je hebt nooit teveel tassen! Ook deze is weer voorzien van een quote uit het boek.

Als laatste goodie deze te schattige fanart van een jonge Chaol en Dorian. Ik vind hem echt te cute en hij staat natuurlijk al mooi in mijn kast!

Tot slot natuurlijk het boek, in paperback omdat ik de hardcover al krijg! Ik ben er al in begonnen en jongens wat is dit boek weer goed!!!!

Helaas was ik vergeten een overzichtsfoto te maken. Maar wat vonden jullie de leukste goodie uit de box?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.