Wrap up augustus en TBR september

Hij is wat later dan gehoopt, maar vorige week ging het gewoon even minder lekker en besloot ik mijn blog even te laten voor wat hij was. Maar hier is hij dan toch, mijn wrap up en TBR post. Ik heb de afgelopen maand 7 boeken gelezen en ik was daar erg trots op. Ik lees echt niet zoveel de laatste tijd. Hieronder een overzicht van wat ik gelezen heb deze maand:

Ik heb er een collage van gemaakt deze maand. Hieronder het lijstje met de link naar de recensie als ik die al geplaatst heb!

Een aardige lijst als je het mij vraagt!

Deze maand probeer ik maar weer niet teveel in te plannen dat werkt gewoon vaak echt niet maar ik hoop te lezen:

  • Tower of Dawn van Sarah J. Maas
  • Wonder Woman van Leigh Bardugo

En verder laat ik het echt nog even open! ik heb zoveel boeken en laat het een beetje van mijn mood afhangen welk boek ik ga lezen. Welke boeken staan op jouw TBR deze maand?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

16 september 2017 at 21:24

Ik moet nog 5 recensie exemplaren lezen, haha. Maar het lezen liep niet echt lekker deze week toen we bij mijn ouders waren. Te druk. Dus hopelijk kom ik komende week nog een eindje met die stapel. Gelukkig wil ik ze allemaal erg graag lezen.

Ik heb dus net Spellslinger gekocht. Te mooie hc om te laten liggen. 😀Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

18 september 2017

%d bloggers liken dit: