De week van een boekenworm

Weer een week voorbij, nog maar even en het is alweer kerst…..haha oke misschien ga ik nu wat te snel. Maar er is wel weer een week voorbij, een week waarin ik graag wilde lezen maar het niet echt lukte en een week waarin het weer echt verschrikkelijk was hoor! Maar goed daar gaan we dan:

Maandag:

Tja maandag is een werkdag he, en dat was nu niet anders. Wat wel anders was, was de tijden die ik moest werken. Normaal werk ik in de ochtend en middag maar nu alleen de middag. Een cliënt was op vakantie dus die viel uit. Ik vind alleen in de middag werken niet echt heel top maar goed het is niet anders. Ik neem me voor om die avond te beginnen in Tower of Dawn van Sarah J. Maas, maar helaas het lezen gaat me gewoon niet zo goed af. Dus ik doe eigenlijk vrij weinig die avond.

Dinsdag:

Ik bemerk dat het ook met Eline deze week niet heel lekker gaat, ze is snel boos en snel overstuur. Ik denk dat dat ook de reden is dat lezen niet zo lekker gaat. We zitten gewoon even wat minder goed in ons velletje. Het feit dat het weer bagger is, werkt ook niet mee natuurlijk! Dus ook vandaag wordt er weinig gelezen. Die avond ga ik met mijn moeder naar de school van Lotte er is een inloop avond en natuurlijk gaan we even kijken. Manlief is uit eten met het werk dus strik ik mijn moeder. Lotte vind het echt geweldig om alles te laten zien en spelde ook nog even haar naam in de letterbak. Trotse mama en blij kind, heerlijk dus. Helaas had Sanne niet zo’n zin in slapen dus ja de rest van de avond heb ik met haar rondgelopen, en uiteindelijk zijn we samen in bed gaan liggen. Tijdens de fles viel ze natuurlijk meteen in slaap, dat dan weer wel.

Woensdag:

Vandaag eigenlijk vrij weinig gedaan, ook al was het een vrije dag. Normaal gaan we nog wel eens weg met de kids nadat Lotte uit school is. Maar vandaag gewoon niet het was er ook geen weer voor. Ik heb wel lekker wat kunnen lezen dus dat was wel fijn. Maar ik merk nog wel de rusteloosheid in mijn lijf. Die avond komt Emmy met haar man langs om Dungeons and Dragons te spelen. Het was een gezellige avond en de nieuwe campaign die we gestart zijn is echt awesome!

Donderdag:

Ook vandaag een regenachtige en onrustige dag in huis. Het begon vrij rustig en ik dacht lekker kan ik nog wat lezen. Maar het liep allemaal net even anders. Ook moest ik nog wat werk doen en ook vandaag zal Eline niet helemaal lekker in haar vel. Het fijnste van die dag was even lekker douchen met Sanne. We hebben samen even heerlijk genoten van de moeder dochter tijd. Die avond ging ik vroeg naar bed en lag al vroeg te slapen.

Vrijdag:

Begon als een werkdag, ik kan er niet aan wennen die wekker om half 6….. maar goed het is niet anders. Na het werk heb ik wel lekker gegeten en een  hele fijne en rustige avond gehad. Ik heb lekker gelezen en echt veel gelezen ook. Maar ook een beetje gekletst in de verschillende groeps apps. Ik ging vrij laat slapen maar wel met een fijn gevoel over de dag.

Zaterdag:

We hebben uitgeslapen tot half 9! Yes, wat was dat fijn! In de ochtend hebben we snel wat boodschapjes gedaan en wat pyjama’s gekocht voor kleine Sanne die lang zo klein niet meer is! Daarna weer naar huis waar ik heerlijk kon lezen! Wat was het fijn om even helemaal in het boek te kunnen duiken met de playlist aan die Sarah voor dit boek heeft gemaakt. Ik heb dus vandaag Tower of Dawn uitgelezen en wat was hij weer goed!!!! Daarna lekker gegeten bij mijn ouders en de Owlcrate kwam ook binnen. Al met al een hele fijne dag!

Zondag:

Vandaag starten we ook rustig op, het is immers zondag! Ik ga naar mijn ouders om mijn haar te verven en boodschappen te doen. We gaan ook nog even naar de action…..tja het is bijna Halloween toch? De rest van de dag doe ik eigenlijk weinig want tja het is zondag! Ik zit dit nu te typen terwijl er wat lekker toastjes naar mij lonken. Dus laat ik het hier lekker bij! Nog een laatste vraag aan jullie, zouden jullie het leuk vinden als ik zo af en toe een linkje van een test deel? Zo’n test als what kind of reader are you of welk personage ben je dat soort dingen. Laat het me weten in de comments!

Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar jouw week, wat heb jij zoal gedaan en gelezen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 september 2017 at 07:08

Ik hou van al die gekke testjes! Doe ze op Facebook ook altijd!

Verder zit het weer mij lichamelijk maar ook zeker geestelijk dwars! We hebben gewoon te weinig zonne vitamientjes gekregen en dan krijg je denk ik gauw last van het winter depressie gevoel! Gelukkig hebben we veel leuks om naar uit te kijken!

Wat voor kleur heb je je haar geverfd?19 september 2017 at 11:22

Aaah heerlijk he de Action rond deze tijd van het jaar! Ik voel je haha. Tower of dawn ben ik super benieuwd naar 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: