Owlcrate unboxing september 2017

De owlcrate was er heel snel deze maand, ik had geluk dat ik bij één van de eerste batches zat die verstuurd zijn! Ik keek heel erg uit naar deze box vanwege 1 item, heeft dit item het waar gemaakt? Ik laat het jullie weten in mijn unboxing.

Natuurlijk als eerste de spoiler kaart, ook weer prachtig vormgegeven zo!

Het eerste wat ik vervolgens vind is deze gave boekenlegger op hout, ik dacht eerst nog dat hij te maken zou hebben met het boek van deze maand. Maar toen ik goed keek zag ik het onze eigen Mother of dragons is! Hoe cool is deze en ik heb hem ook al in gebruik.

Dit potje badzout zat ook in de box, ik moet zeggen dat ik nog nooit badzout heb gebruikt, iemand enig idee hoeveel je in bad gooit? Nou goed hij ruikt vooral heel erg kruidig. Ik ben er nog niet uit of ik het echt lekker vind of niet.

Dan dit schattige draken tasje, nou ja het is meer een zakje voor je muntjes. Ik heb er ook al eentje van Blossom books maar je kan er nooit genoeg hebben toch? Bovendien zijn draken cool!

Dan het item waar ik zo nieuwsgierig naar was: De booksleeve van Bookbeau. Al tijden zag ik ze voorbij komen, wilde er telkens zelf één aanschaffen maar de verzendkosten hielden me tegen. Nu zou er eindelijk één in de box zitten…..Nou ja zoals je ziet is hij nogal gekreukt wat ik op zich niet heel erg vind want weet je even strijken en klaar. Maar er past dus bijna geen enkel boek in! Hij is zo smal, ik vind het echt ontzettend jammer! Ondertussen heb ik al gezocht naar andere booksleeves en hopelijk kan ik binnenkort een passende bestellen.

Deze sticker van Hagrid met Buckbeak vind ik dat wel weer geweldig! Ik weet nog niet waar ik hem ga gebruiken maar voorlopig zit hij veilig in mijn drakentasje.

Ook in deze owlcrate weer een button van één van de afbeeldingen van de spoilerkaart.

Tot slot het boek! Dit boek lijkt me echt super gaaf! Ik ben er inmiddels ook al in begonnen en gebruik natuurlijk de mooie boekenlegger. Tot nu toe leest hij heerlijk weg! Natuurlijk zat er ook een bookplate en een brief van de auteur bij. Als extraatje dit keer ook een boekje met de draken die in dit boek voorkomen.

Wat ik altijd zo leuk vind aan de Fairyloot is de Fairyscoop waar een interview met de auteur in staat. De owlcrate heeft dat nu ook, er staat ook een puzzel in en nog wat andere dingen. Een erg leuke toevoeging vind ik zelf.

En dan tot slot alles wat er in de box zit! Ik vond de box super gaaf en het boek stond hoog op mijn TBR dus helemaal geweldig dat ik die nu ook heb. Wat vond jij het leukste item?

Als laatste dan nog de aankondiging voor de volgende box: Find me in de forest. Ik ben erg benieuwd!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

20 september 2017 at 09:23

Deze box vind ik dan wel weer tof! Ik vind de stof van de booksleeve echt mooi!20 september 2017 at 11:27

Elke keer als ik deze unboxings zie zit ik er sterk aan te denken om eens the Owlcrate te bestellen. Er zitten altijd zoveel leuke dingen in!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: