Writers Community

In augustus kreeg ik een email met de vraag of ik gedesinteresseerd was in de website van Writers community en of ik er eens rond wilde kijken. Natuurlijk heb ik daar ja op gezegd want ik was heel nieuwsgierig!

Wat is Writers community? Dit kan het beste uitgelegd worden met de informatie van de website zelf:

writerscommunity is hét online en offline platform voor beginnende of ervaren schrijvers.

Heb jij een schrijfdroom? writers:community is de meest effectieve én leukste route (it should be fun, right? ;-)) naar jouw boek of blog.

Het is dus een platform waar je online cursussen kan volgen over schrijven en bloggen. Dat laatste is vooral fijn voor mij natuurlijk want als blogger wil je altijd leren hoe je het kan verbeteren. Je kunt op de website online cursussen volgen, voor beginners en later ook voor gevorderde. ( op het moment dat ik de website bekeek waren de masterclasses nog niet beschikbaar.)
Ik heb een aantal video’s bekeken van de schrijfcursus omdat dat me juist heel erg leuk lijkt! Maar ik moet wel bekennen dat ik door drukte niet heel veel tijd heb gehad om er echt actief aan deel te nemen. Het ziet er allemaal wel heel goed uit! Het is een platform waar je voor deze cursus als beginnende schrijver echt wel wat van kan leren!

Naast de cursussen is er ook nog een gedeelte waar je in contact kan komen met andere leden, je kunt hier je ideeën pitchen maar ook elkaar helpen als je vast zit en elkaar steunen als je even motivatie nodig hebt. Ik denk dat dit de grootste kracht is van dit platform! Vele cursussen bestaan uit contact tussen cursist en cursusleider en daar blijft het bij. Maar hier mag je ook echt met elkaar in gesprek en dat is natuurlijk ontzettend leuk!

Het platform is niet gratis, het kost je 9,95 per maand, en ik snap dat wel. De mensen die de cursussen begeleiden zijn proffessionals, je krijgt professioneel advies en dat is nooit gratis. Ik vind het bedrag niet extreem hoog, zeker niet als je kijkt wat je er voor terug krijgt. Wat ook heel prettig is, is dat het maandelijks opzegbaar is. Als je een masterclass wil volgen komt er wel eenmalig een bedrag bij, maar de keus is aan jouw of je dit wil gaan doen natuurlijk!

Ik heb begrepen dat ze in de toekomst ook offline events willen gaan regelen, wat natuurlijk super leuk is! Dus heb je een schrijfambitie en wil of kun je wel wat hulp gebruiken meld je dan zeker aan! Ik denk dat dit ook een heel fijn platform is voor alle NaNoWriMo deelnemers!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

22 september 2017 at 13:22

Ik volg de verhalen erover met veel plezier. Heh, weer zoiets wat op mijn ‘ooit als ik weer geld heb’-lijstje gaat 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

25 september 2017

%d bloggers liken dit: