De week van een boekenworm

De herfst is deze week officieel begonnen!!! Ik vind dat dus het fijnste seizoen van het jaar. Oké de regen is niet leuk maar al die kleuren en het is heerlijk lees weer. Bovendien vindt mijn favoriete feestdag van het jaar in de herfst: Halloween!!!! Maar goed zover is het nog niet, laten we eerste eens kijken wat er de afgelopen week allemaal gebeurd is. Nieuw deze week is dat ik de links plaats naar de artikelen en recensies van deze week onder aan het bericht. Laat me vooral weten of je dat fijn vindt of niet.

Maandag:

Man wat was het weer vroeg, mijn wekker ging om half 6 en ik was er echt niet klaar voor. Maarja het is niet anders er moeten centjes verdiend worden voor al die leuke boeken toch? De werkdag liep iets anders dan verwacht, er viel een cliënt uit dus was ik eerder klaar. Ik ben nog lekker even naar de action geweest en heb al wat dingen gehaald voor Halloween!!! Ja ik ben er vroeg bij en nee dat interesseert me niet haha. De rest van de middag lekker genoten van de meiden en in de avond heb ik heerlijk gelezen in Before she ignites. Ik vind het een fantastisch boek want: Draken!

Dinsdag:

Hoewel ik niet hoef te werken ben ik er vandaag ook vroeg uit….tja kinderen he! Maar goed dat geeft niet, ik heb in ieder geval veel aan mijn dag. Nadat Lotte naar school is ga ik eerst met Sanne naar het consultatiebureau. Ik was er niet bang voor maar ons kleine meisje doet het prima! Daarna rommel ik wat in huis, hier en daar wat opruimen en de was doen. Want als je mama bent is er altijd was! Jammer dat er geen waskabouters zijn haha. Ik kijk samen met Eline Mulan want laten we eerlijk zijn die blijft leuk en zo af en toe lees ik hier en daar een blz. tot Lotte thuis komt. Dan is de chaos zo groot dat alle aandacht voor de kids is haha. Als de kids dan eenmaal op bed liggen is het weer even rust in huis en ik lees nog wat, ik kijk ook een beetje tv. en het is een prima avond zo!

Woensdag:

Op deze dag is mijn man ook altijd vrij dus zijn de ochtenden iets minder stressvol. We staan op, maken alles klaar, brengen Lotte naar school en ik ga met Sanne daarna weer naar huis. Manlief en Eline gaan naar de kapper, bij manlief hard nodig en bij Eline ook. Iets meer dan een half jaar geleden had Lotte namelijk Eline’s haar geknipt…… dus nu was het een mooie lengte om alles een beetje recht te laten knippen. Ze was er zo trots op! Ik heb ondertussen wat administratief werk gedaan en nog geblogd. Daarnaast ook nog tijd gevonden om American Horror story te kijken, man wat een goed seizoen zeg! Nadat Lotte weer thuis kwam, kwamen mijn schoonouders en hebben we een gezellige middag gehad. Ik zou vandaag koken en we maakten kip in van die papiertjes met kruiden…..Nou dat was een drama haha. Jeetje dat liep helemaal niet lekker, maar uiteindelijk was het wel heel erg lekker! Die avond hadden we weer D&D en kocht ik twee nieuwe setjes dobbelstenen bij Dungeons&Dice! Ze zijn echt prachtig.

Donderdag:

Vandaag ben ik een beetje kwijt ofzo, ik weet niet meer zo heel goed wat ik gedaan heb. Behalve met de meiden bezig geweest, wat gelezen en wat opgeruimd. Heel vreemd eigenlijk haha.

Vrijdag:

Ook vandaag ga ik werken, ik ben donderdag wel op tijd gaan slapen waardoor ik me in ieder geval een beetje uitgerust voel. Dat is wel fijn in ieder geval. Ik ga werken en na het werk nog even wat boodschappen doen voor het eten die avond. Manlief is echt laat thuis dus het avondritueel is voor mij alleen. Daarna plof ik uitgeput op de bank met mijn boek, ik lees hem bijna uit!

Zaterdag:

Vandaag gaan we naar de Efteling, het is mooi weer dus daar genieten we nog even van! Maar eerst een nieuwe magnetron want ik heb de vorige gesloopt….oeps. In de Efteling is het heerlijk druk maar dat mag de pret niet drukken, we gaan in attracties, lunchen lekker, doen nog wat attracties, eten een ijsje en weet je wat? Nog een paar attracties. Daarna is het tijd om naar zoals wij het hier noemen de grote gele M te gaan (McDonalds dus ) en daarna weer richting huis. De meiden vragen oma of ze alsjeblieft bij oma en opa mogen slapen en zo ga ik alleen met Sanne naar huis na een heerlijke dag! Thuis drink ik een kopje koffie, lees ik mijn boek uit en kijk ik Dance Dance Dance!

Zondag:

Altijd zo raar maar dit bericht schrijf ik ook op zondag, het is meer een voorspelling wat ik ga doen vandaag haha. Ik werd in eerste instantie al om 6 uur wakken ( en bedankt interne klok…..). Maar gelukkig ben ik nog even in slaap gevallen tot ik om half 8 Sanne hoorde. Nadat ze lekker gegeten had en weer in bed lag besloot ik onder de douche te springen. Sanne dacht waarschijnlijk daar heb ik ook wel zin in en zorgde ervoor dat manlief haar hoorde en haar bij mij bracht. Wat is dat heerlijk jongens zo’n klein lijfje tegen je aan onder de douche! Daarna naar beneden, en ontbijten en bloggen. Wat ik nu dus aan het doen ben, de voorspelling van deze dag is eigenlijk niet eens echt een voorspelling. Ik ga namelijk naar de verjaardag van mijn schoonvader en ik hoop vanavond nog wat te lezen.

Artikelen en recensies deze week:

Recensie: Stilte van Mia Sheridan

Owlcrate unboxing van September

Recensie: Tower of dawn van Sarah J. Maas

Recensie: Website Writers Community

Dat was mijn week, hoe zag jouw week er uit?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

25 september 2017 at 23:43

Graag gedaan van de dobbelstenen. Mogen ze een goed karma bevatten voor je 😉29 september 2017 at 16:32

Ik zou ook wel een week overzichtje willen doen maar ik ben echt net een zeef! Ik vergeet alles wat ik wil onthouden en onthoud alles wat ik wil vergeten!

Jullie hebben ook een Efteling abbo of niet? Zo tof! Ik zou echt ook een Disney abbo willen ♥Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Writers Community

22 september 2017

Mystery Blogger award

26 september 2017

%d bloggers liken dit: