Mystery Blogger award

Ik werd hiervoor getagd door Melissa van Melissa’s bookworld bij deze ontzettend bedankt voor deze leuke tag!. Zij blogt tegenwoordig in het Engels, maar dat is natuurlijk geen reden om haar niet meer te bezoeken. De boekblog community is er eentje met ups en downs. Een hele tijd is het rustig en gezellig en zo af en toe barst er een bommetje. Maar ik zou echt niet meer zonder mijn blog willen. Ik vond het invullen van deze Tag ook echt ontzettend leuk! De regels zal ik vertalen naar het Nederlands maar de vragen zelf laat ik in het Engels. Ik zal ze natuurlijk wel gewoon in het Nederlands beantwoorden.

De bedenker van deze award is: Okoto Enigma

Daar gaan we dan, we beginnen met de regels:

 • Zorg ervoor dat je het logo van deze award op je blog zet.
 • Plaats de regels.
 • Bedank degene die je genomineerd hebt en plaats een link naar in dit geval haar blog.
 • Benoem wie de maker is van deze award en deel de link.
 • Vertel je lezers drie dingen over jezelf.
 • Nomineer 10-20 andere.
 • Breng je genomineerde op de hoogte.
 • Stel je genomineerde vijf vragen en zorg ervoor dat één vraag grappig of raar is.
 • Deel een link naar je beste post(s)

Dus eerst drie dingen over mezelf….Wat zal ik eens vertellen

Mijn favoriete huisdieren zijn geen katten, honden of konijnen maar: Ratten, ik heb ze nu niet meer, maar vroeger wel gehad en wat zijn dat heerlijk beestjes zeg! Ze zijn sociaal, knuffelen graag en in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken ontzettend schoon. Bovendien bijten ze eigenlijk nooit wat ze de perfecte huisdieren maakt voor kinderen!

Ik wilde vroeger Patholoog anatoom worden….Ja een beetje een vreemd beroep natuurlijk. Maar met mijn beste vriendinnetje keek ik altijd CSI en we vonden het zo spannend en interessant! Maar goed het is er duidelijk niet van gekomen haha.

Mijn laatste feitje…..

Dan de vragen die ik gekregen heb van Melissa:

 • What do you love most about (book)blogging?

  De interactie met je lezers! Het is gewoon zo ontzettend leuk om de comments te lezen en daar weer op te reageren. Ik probeer dit ook altijd te doen.
 • When you aren’t reading/ blogging, what hobbies and activities take up your time?

  Mijn kinderen haha, ik vind het ook leuk om bezig te zijn met mijn bullet journal maar de meeste tijd gaat toch naar de meiden.

 • What is your favorite book to movie conversion? Why?

  Harry Potter, nee ze zijn niet perfect maar ze geven zo perfect de sfeer van het verhaal weer en daar hou ik van. Bovendien vind ik de casting van Harry, Ron en Hermelien echt fantastisch gedaan! Als ik nu de boeken lees, zie ik deze acteurs ook voor me haha.

 • Do you have any pet peeves?

  Ik kan echt niet tegen het geluid van tanden over waterijsjes ik krijg er al rillingen van als ik er aan denk!
 • How do you organize your bookshelves?

  Mijn boekenkast is altijd een rommeltje, nou ja in de zin dat alles door elkaar staat. Ik sorteer niet op kleur of genre of wat dan ook. Ik hou alleen auteurs bij elkaar. ( snelle vraag aan de lezers, zouden jullie een boekenkast tour willen? )

Mijn beste post(s)

Echt mijn beste weet ik niet maar ik heb er wel een aantal die ik wil delen:

Mijn recensie van Tower of Dawn want man wat was het moeilijk om die spoiler vrij te houden:

Mijn recensie van Eliza and her monsters omdat ik vind dat iedereen dit boek moet lezen!

De mensen die ik nomineer zijn:

Het spijt me heel erg dat ik deze regel moet breken maar ik zou helaas geen mensen weten die ik hier voor wil nomineren. Ben je een blogger en lees je dit en denk je: Ja dit wil ik ook laat het me dan weten in de comments. Dan kan ik hier nog wat vragen toevoegen en nomineer ik je haha.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 september 2017 at 09:00

Heeeeey soulmate! Ik wilde ook patholoog anatoom worden vroeger!6 oktober 2017 at 14:19

Blijkbaar krijg ik zelfs de rillingen wanneer ik lees over tanden op ijs. Brrrr. Ik vond Patholoog anatoom ook zo’n fascinerende job. Al heb ik het nooit echt zelf willen worden. Laat mij maar gewoon spannende boeken over mensen met die job lezen. Of leuke series zien die op zulke boeken gebaseerd zijn. Het is lang geleden dat ik Bones keek maar ik vond die serie (zeker de eerste jaren) beter als de boeken én dat overkomt me maar zelden. Oh én een Boekenkast-tour van jouw collectie zie ik absoluut zitten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

25 september 2017

WWW Wednesday

27 september 2017

%d bloggers liken dit: