WWW Wednesday

Ik heb deze voorbij zien komen op de blog van Melissa’s bookworld en ik vind hem serieus zo leuk dat ik heb gevraagd of ik het ook op mijn blog mag doen. Hij wordt gehost door een Engeltalige blogger Taking on a world of words. Maar ik zal hem uiteraard in het Nederlands doen! Dit is een artikel dat vanaf nu elke woensdag terug zal komen. Je beantwoord elke week de volgende drie vragen:

  • Welk boek heb je pas uitgelezen? 

Het boek dat ik als laatste heb uitgelezen is Before she Ignites van Jodi Meadows Wow wat een boek is dat jongens! Echt super gaaf, vooral als je van fantasy houd met draken en toch ook wel een dosis politiek. Maar geloof me het is geen moment saai! Mijn recensie verschijnt eind deze week.

  • Wat ben je op dit moment aan het lezen? 

Ik ben op dit moment If there’s no tomorrow van Jennifer L. Armentrout aan het lezen, en dit boek is ook weer zo fijn! Ik hou van de schrijfstijl de benoemingen naar andere boeken en tv-series. Het is allemaal leuk!

  • Wat denk je dat je hierna gaat lezen?

Hierna ga ik waarschijnlijk Caraval lezen, aangezien dat het leesclub boek is dat volgende week vrijdag uit moet zijn, als ik dat maar ga redden haha.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 september 2017 at 12:36

Jaaa omg, If there’s no tomorrow leest echt echt zooooo goed weg! Wat een boek!!

En wordt nog krap met Caraval hihi, maar als ik al die enthousiaste reacties hoor van het boek, ga je daar doorheen vliegen waarschijnlijk. Ben benieuwd!6 oktober 2017 at 14:57

Eerder: Overstekers van Petra Doom
Nu: Drakendal van Scarlett Thomas
Later: Zwart Spreuk van Claudia GrayGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mystery Blogger award

26 september 2017

%d bloggers liken dit: