De week van een boekenworm.

Het is al gewoon weer oktober! Waar is September gebleven? Ik moet wel bekennen dat ik ontzettend veel zin heb in Oktober. Natuurlijk staat mijn blog weer in het teken van Halloween, wat je kan verwachten de komende maand lees je morgen in een uitgebreidere blogpost! Maar laten we eerst eens kijken wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan!

Maandag:

Werkdag natuurlijk en jeetje wat een hoofdpijn, hij is gisteravond begonnen en hij lijkt maar niet weg te gaan helaas…..Maar ja er moet toch gewerkt worden dus we gaan aan de slag. We hebben een beetje een drukke dag, alles duurt wat langer en daardoor heb ik het gevoel dat ik echt een beetje achter de feiten aan ren. Na het werk is het tijd om snel de boodschappen te doen en dan gaan we weer snel naar huis, eten, de meiden in bad en naar bed en relaxen! Ik dacht dat ik zou gaan lezen maar we besloten de film The king’s man secret service te gaan kijken. Wat een leuke film zeg!

Dinsdag:

Hallo hoofdpijn wanneer ga je nu weg? Ik merk dat ik te weinig slaap en daardoor ontstaat er echt een hoofdpijn van het slaaptekort. Ach ja komt wel weer goed! Ik lees wat, hou me met de kinderen bezig en probeer ook wat te doen voor mijn blog. Die avond moeten we halsoverkop naar de mediamarkt omdat de werklaptop van mijn moeder het niet meer doet. Ach ja zo maak je nog eens wat mee in de avond.

Woensdag:

Vandaag is eigenlijk best wel druk, ik heb best wat kantoorwerk te doen en omdat mijn man vandaag thuis is, doe ik het nu. Ik werk best wat uurtjes en blog ook nog wat. Daarna is het even tijd om te relaxen en dan weer lekker koken. Ook lees ik vandaag mijn boek uit, wat echt een ontzettend mooi boek is!

Donderdag:

Ook deze dag start ik met wat kleine kantoorwerkzaamheden en besteed ik de rest van de dag aan mijn Bullet journal en de kinderen natuurlijk. Als ik daar genoeg van heb duik ik in Caraval aangezien we die gaan bespreken bij de leesclub. Ik vlieg echt door het boek heen wat natuurlijk super fijn is. Ook de avond lees ik behoorlijk wat en voor ik het weet is het toch wel echt tijd om te gaan slapen.

Vrijdag:

Pfff vervelende wekker weer! Maarja schouders eronder en aan het werk! Vandaag is mijn missie om lekker mijn boek uit te lezen en dat lukt me ook! Ik maak ook vast een TBR voor de Boo!kish bingo ( daarover morgen meer ) en daarna ga ik toch maar slapen.

Zaterdag:

Vandaag is het Harry Potter event in de bibliotheek ( hier ook later een klein verslag van ), maar eerst nog even naar de stad met de meiden en mijn moeder. Weet je wat leuk is? Mijn kinderen zijn nu al net zo dol op Halloween als ik!! Dus we gaan even naar de Xenos en kopen daar wat Halloween dingen, daarna ook nog even naar de Pipoos waar we Pumpkin spice cakemeel halen en wat spullen om halloween cupcakes te maken. Ik neem nog wat Halloween dingen mee voor in mijn Bulletjournal en daarna is het tijd om afscheid te nemen en naar de bibliotheek te gaan. Het was zo leuk jongens! Ik was dit weekend gewoon echt even op Hogwarts.

Zondag:

Ik wordt wakker in de bibliotheek, hoe tof is dat! Slapen tussen zoveel boeken! Ik ben moe en wil het liefst mijn eigen bed in kruipen maar eerst met zijn allen nog even knallen en alles opruimen. Wat een super leuk team was het zeg en als bedankje ook nog een boekenbon gehad! Die gaat wel goed besteed worden in ieder geval! Eenmaal thuis helaas ook wel hoofdpijn van de korte nacht maar goed dat overleven we wel. Lekker even douchen en daarna lekker op de bank. Waar ik nu even zit te bloggen en zo nog even ga lezen. Hebben jullie de Halloween versiering gezien? Vinden jullie het leuk? Er is zelfs een countdown naar Halloween. De rest van de dag ga ik het lekker rustig aan doen!

Wat er afgelopen week op mijn blog verscheen:

Mystery blogger award

WWW Wednesday

Recensie: Before she ignites

Unboxing: Fairyloot September 2017

Wat heb jij deze week gedaan?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

2 oktober 2017 at 13:18

Het HP event klonk heel leuk. Vervelend van de hoofdpijn. Ik hoop dat het deze week beter gaat.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Halloween!!!

3 oktober 2017

%d bloggers liken dit: