Halloween!!!

Zoals ik gisteren in mijn dagboek al verteld heb is dit mijn meest favoriete maand van het jaar. De maand van Halloween en net als voorgaande jaren zul je daar veel van terug zien op mijn blog. Ook bestaat mijn blog dit jaar drie jaar! Ook in oktober dus terecht dat dit mijn favoriete maand is toch?

Deze maand dus wat meer artikelen rondom Halloween, ik ga eens uitzoeken welke boeken passen bij mijn favoriete spannende series. Verder zullen de meeste recensies zeker te maken hebben met Halloween en ga ik nog even op zoek naar een leuke tag.

Op facebook ben ik lid van een groep waar ze deze maan de Boo!kish bingo doen, ontzettend leuk en een TBR die ik natuurlijk nooit haal haha. Maar elke maandag een kleine update over het gaat in mijn week van artikel.

Tot slot heb ik ook nog een winactie voor jullie in petto, met in ieder geval een boek! En ik ga kijken voor nog wat leuke Halloween dingen. De winactie zal online komen over twee weken en dan verstuur ik hem in de week voor Halloween!

Zoals jullie zien wel een aantal leuke dingen op het programma, bereid je voor op een hoop gegriezel hier!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: