De week van een boekenworm

De eerste week van Oktober zit er alweer op! De eerste week van mijn favoriete maand want ja dat is Oktober gewoon! Ik ben echt dol op Halloween, ik hou van het kijken van horrorfilms en het lezen van enge boeken dus de perfecte maand voor mij. Maar goed laten we kijken hoe mijn week eruit zag!

Maandag:

Werkdag zoals altijd, dus vroeg mijn bed uit en er tegenaan. Ik moet zeggen dat ik merk dat het weer later donker wordt want ik heb echt wel meer moeite met het uit bed komen! Maar goed ik worstel mezelf eruit en doe mijn best op mijn werk. Het is een drukke dag met een aantal afspraken. Na het werk is het weer tijd voor wat boodschappen en dan snel naar huis en eten. Als de meiden op bed liggen probeer ik wat te lezen maar ik merk wel dat ik echt moe ben.

Dinsdag;

Ook vandaag gaat de wekker weer vroeg, want ja de oudste moet gewoon naar school. Tegenwoordig klimmen ze al bij mij in bed voor mijn wekker gaat. Gezellig maar oei wat is het vroeg. Ik merk dat dit de rest van de dag een beetje doorwerkt want ik ben echt gewoon moe. Kan me ogen moeilijk openhouden en als het dan rustig is in huis en ik denk nu ga ik even lezen lukt me dat voor geen meter helaas. Ook die avond is het niet anders, ik besluit het op te geven en maar gewoon naar bed te gaan.

Woensdag:

Vandaag komt er een vriendinnetje van de oudste spelen dus we doen alles in de ochtend. De boodschappen, hier en daar wat opruimen en schoonmaken en ik kijk zoals altijd American Horror story. Daarna is het volle bak! Maar wat is het gezellig en wat fijn dat Lotte ook haar jongere zusje Eline betrekt bij het spel. Als haar vriendinnetje opgehaald wordt is ze dan ook erg verdrietig maar wat heeft ze het leuk gehad! Die avond is het weer tijd voor Dungeons and Dragons en ook dat is weer erg gezellig! Ik heb het idee dat dit steeds beter gaat!

Donderdag:

Vandaag is Lotte vrij omdat de scholen staken, ze zijn ontzettend vroeg wakker en ik stuur ze zonder pardon nog even terug naar bed. Want voor 6 uur uit bed vind ik toch echt te vroeg. Uiteindelijk slapen ze tot kwart over 8! Dus de slaap was nog wel even nodig. Vandaag staat in het teken van onze pyjama die hebben we namelijk vandaag de hele dag aan. We gaan eerst ontbijten, knutselen daarna een spin in elkaar en tot slot eten we vandaag frietjes. Normaal is dit niet een dag dat de meiden in bad gaan, maar ze willen zo graag dat we een uitizondering maken. We hebben een heerlijke dag, waarin ik ook echt wel heb kunnen lezen soms, maar vooral genoten heb van mijn meiden!

Vrijdag:

Ook vandaag is weer een werkdag en ik zie er echt even tegenop want het voelt gewoon als een hele lange dag. En dat is het ook ergens wel! Komt misschien ook omdat ik ontzettend uit kijk naar de avond, want dan is er weer leesclub en dat is altijd gezellig! Na de leesclub plof ik thuis op de bank en lees ik mijn boek uit, ik twijfel nog even en begin dan ook nog aan een nieuw boek. Maar na twee hoofdstukken val ik in slaap haha.

Zaterdag:

Begint rustig en ik kan behoorlijk wat lezen. We besluiten om nog even naar de stad te gaan met de meiden en daarna blijven we bij mijn ouders eten. De meiden willen blijven slapen en dat is prima dus we gaan met één kindje naar huis en ik kijk die avond de finale van Dance, dance, dance. Ondertussen lees ik verder in mijn boek. Ik heb hem bijna uit maar ben dan toch te moe en ga slapen.

Zondag:

Deze dag begint heel rustig haha, met maar één kindje. We slapen uit voor ons doen en verder lees ik die ochtend mijn boek uit. Daarna is het tijd voor de boodschappen en gaan we naar Monkey town met de twee oudste. Waar ik geheel tegen mijn eigen principes in toch besluit mijn recensies bij te werken. Ik heb nu mijn recensies bijgewerkt en de rest van de dag kan ik dus heerlijk rustig aan doen!

Wat heb jij afgelopen week gedaan?

Een gedachte over “De week van een boekenworm

  1. Pingback: | BLOGISH ITEM | Time Capsule Book -

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.