American Horror story

Oke het is de maand van Halloween en ik heb nog niet echt iets van Halloween geplaatst. Laat ik nu vandaag een artikel hebben over één van mijn favoriete Horror series: American Horror story ( in het vervolg AHS ).  Oké ik heb in de tussentijd nog niet alle seizoenen gezien maar elke woensdag zit ik klaar voor een nieuwe afleveringen en de rest kijk ik op Netflix.  

Het begon allemaal met het eerste seizoen Murder house, wow wat was ik onder de indruk van de serie. Ik vond het echt spannend en en met vlagen ook best eng. Hoewel ik Supernatural geweldig vind is dat echt heel soft als je het vergelijkt met deze serie. Wat me vooral opviel is dat goor gehalte echt hoog was. In de meeste series die ik tot nu toe had gezien, zag je misschien wel een slachtoffer wat ook niet altijd mooi was…..maar hier zag je de moorden gewoon gebeuren! Het maakte niet uit hoe gek maar het zat er in. Ik moet er wel bij zeggen dat ik echt fan ben van Horror film, ik vind ze vaak echt wel eng maar ik moet wel kijken!  

Het jammere is dat heel veel seizoenen niet goed te volgen waren via de Nederlandse tv. Dus daarom heb ik ook wat gemist. Ik was niet zo van het online kijken. Dus vandaar dat ik nog wat in te halen heb via Netflix.  

Maar nu naar dit seizoen, waar een cult centraal staat. Een cult die inspeelt op je grootste angsten en fobieën. En laat ik je zeggen ook al had je bepaalde fobieën niet dan heb je ze wel na het kijken van deze serie! Ik vind dat ze dit seizoen weer echt heel goed neerzetten. Zonder spoilers te geven begint het met de presidentsverkiezing de winnaar is net als in het echt Trump en ik had eerlijk gezegd echt verwacht dat ze daar nog gezeur over zouden krijgen…..Maar goed terug naar de serie, dit is natuurlijk de perfecte insteek om angst te gaan zaaien. Want genoeg Amerikanen zijn echt bang vanwege deze uitslag.  

Nu denk je vast, maar hoe past een horror serie hier nu in? Nou geloof me dat hebben ze heel goed aangepakt maar ga ik niet verklappen natuurlijk! Ik vind in ieder geval dat je elke aflevering weer nagelbijtend zit te kijken want je weet gewoon echt niet wat je moet verwachten. Ik kijk dit samen met één van mijn beste vriendinnnen en wij hebben er altijd hele app gesprekken en theorieën over. Ik vind het heerlijk! 

Kortom als je niet te snel geshockeerd bent en wal van een goed eng verhaal houd….Dan is dit je serie. De eerste 6 seizoenen staan op Netflix dus waar wacht je nog op!  

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: