De week van een boekenworm

Deze week van is even iets anders want hij loopt maar tot vrijdag. Ik ga namelijk een aantal dagen weg met de twee oudste meiden en mijn moeder. Dus die dagen houden jullie even van mij tegoed!

Maandag:

De laatste week voor de herfstvakantie begint, het blijft langer donker en ik merk het aan heel mijn lijf. Dat wil gewoon nog niet uit bed als het nog niet licht buiten is! Maar ja we zullen wel moeten toch? Ik ga werken en gelukkig gaat de dag een beetje snel. Ik haal nog snel even een pakketje op van bol  met de meest schattige boekjes ooit en dan weer naar huis. De meiden zijn super blij dat ik weer thuis ben en dat voelt altijd goed! We eten en daarna is het tijd voor het bedritueel. Laat me je vertellen dat valt niet mee met twee eigenwijze dames. Die verzinnen vanalles om maar niet naar bed te gaan. Als de meiden in bed liggen lees ik wat, maar ik merk ook dat ik me slecht kan concentreren. Helaas want Iskari is wel echt een aanrader!

Zijn ze niet super schattig!

Dinsdag:

De meiden hebben wat nieuws, als ze wakker zijn kruipen ze bij mij in bed. Heel gezellig maar ik ben wel een stuk vroeger wakker helaas haha. We staan rustig op, eten ontbijt en ik maak alles klaar voor school. Als Lotte op school is begint de rest van de dag voor ons. We doen eigenlijk niet heel veel. Ik merk dat Eline echt moe is en die hangt ook een beetje rond. Ik poets de huiskamer en doe daarna ook niks meer eigenlijk. We genieten gewoon even van de rustige dag. In de avond probeer ik wederom wat te lezen, maar jeejte die telefoon is een hele grote afleiding. Ik merk de laatste tijd steeds meer dat die me afleid en ik moet daar echt wat voor gaan verzinnen.

Woendag:

Vanmiddag gaat Lotte bij een vriendinnetje spelen en hebben we pedagogisch gesprek op school. Maar eerst de ochtend, die eigenlijk niet heel bijzonder is. Ik kijk American horror story en het meest bijzondere aan de ochtend is denk ik dat ik hem voornamelijk besteed aan bloggen. Want dit weekend zit ik lekker in Disney tot woensdag dus dan heb ik daar geen tijd voor! Na het bloggen is het tijd voor de lunch en daarna gaan we naar school. Eens kijken hoe het met Lotte gaat. Gelukkig geen hele bijzondere dingen, dat is altijd fijn om te horen als mama! Daarna nog even langs de action waar ik al wat dingen kopen voor het inpakken van mijn secret santa pakketje en daarna weer naar huis. Eenmaal thuis duik ik toch nog even in mijn boek want wow wat is die goed! Maar als snel is het tijd om eten te gaan koken en na het eten is het altijd even spits. Iedereen weer klaarmaken voor bed en opruimen want vanavond is het tijd voor Dungeons & Dragons. Superleuk natuurlijk maar eerst even bijkomen op de bank en nog een paar pagina’s lezen. De avond is weer ontzettend gezellig en ik kan niet wachten tot de volgende keer! Zoals je hieronder op de foto ziet ging het niet geheel vlekkeloos, we kwamen helaas een legertje ondoden tegen.

Donderdag:

Vandaag heb ik één missie….mijn boek uitlezen want wow wat is hij goed jongens! Mijn recensie staat ook al online. Normaal doe ik dit niet meteen maar ik moest mijn gedachten meteen gaan verwoorden na het lezen. Maar naast het lezen heb ik natuurlijk ook nog twee kleine meisje die verzorgd moeten worden, dus hoewel ik me helemaal wil verliezen in het verhaal wordt dit soms toch even onderbroken. In de avond eten we frietjes en kijk ik de eerste aflevering van Riverdale seizoen twee!

vrijdag:

Vandaag nog even een dagje werken, hopelijk gaat de dag snel denk ik als ik opsta. Maar daar hoef ik gelukkig niet bang voor te zijn want de dag vliegt voorbij. Voor ik het weet zijn we weer op weg naar huis waar ik nog snel even de laatste spullen pak voor onze Disney trip. In de avond ga ik met mijn baas ( mijn moeder) en een collega uit eten, heerlijk! En nu snel naar bed want het wekkertje gaat heel vroeg!

Wat heb jij deze week gedaan?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: