De week van een boekenworm

Oktober is alweer bijna voorbij! Waar blijft de tijd toch? Ik heb echt het gevoel dat het jaar voorbij vliegt, voor je het weet zijn we weer bezig met lijsjtes over onze favoriete boeken van dit jaar! Maar goed voor het zover is eerst maar eens even kijken wat ik de afgelopen week gedaan heb. We beginnen dit keer bij zaterdag.

Zaterdag:

Wow wat gaat de wekker vroeg, waarom ook weer? Ow ja vandaag gaan we naar Disney! Ik heb er echt enorm veel zin in en spring dan ook met plezier uit bed op dit vroege tijdstip. De meiden zijn ook al wakker dus die nemen we meteen mee naar beneden om even wat te eten en te drinken. Uiteindelijk ben ik blij als we allemaal in de auto zitten en onderweg zijn. Wat een lange rit is het toch altijd weer, maar het is het helemaal waard! We gaan eerst naar het park, waar we helaas vooral in de rij staan voor bepaalde dingen die we moeten regelen. Maar goed dat hoort erbij. Moe gaan we dan ook naar het appartement waar we verblijven om daarna eerst nog wat boodschappen te gaan doen. Eenmaal terug eten we een soepje, stoppen de meiden in bed en proberen zelf niet meteen in slaap te vallen want ja dat zorgt ervoor dat we dan vaak midden in de nacht klaar wakker zijn.

Zondag:

Auw opstaan doet pijn vandaag….de bedden zijn helaas niet heel erg fijn, maar goed dat mag de pret niet drukken. We ontbijten en gaan dan richting park. Vandaag gaan we naar de studio’s want dat willen de meiden heel graag. We beginnen lekker rustig met de tram tour en eindigen in de slinky dog een soort van rups maar dan in de vorm van de hond uit Toy Story. De meiden hebben het ontzettend naar hun zin en als mama heb je het dan ook heel fijn! We gaan eten in een restaurantje in het winkelcentrum vlak bij ons appartement. Helaas valt dat dan weer tegen, ach ja dan eten we wel een extra toastje vanavond! Ik lees die avond ook best veel, dat is het fijne van een appartement, je hoeft niet te gaan slapen wanneer de kinderen gaan slapen.

Maandag:

Vandaag gaan we in ieder geval naar het Disneyland park, maar eerst ga ik met de oudste lipgloss maken. Ze heeft speelgoed van de Num Noms en daar kun je dus ook je eigen lipgloss bij maken. Hardstikke leuk natuurlijk, maar wat een kliederboel. We gaan vandaag wat later naar het park omdat we blijven tot de eindshow. Uiteindelijk vertrekken we met lipgloss op naar het park en vermaken ons daar prima! We gaan naar de it’s a small world, bezoeken de piraten en hebben vooral heel veel lol! We eten op tijd en pikken zelfs nog de parade mee. Daarna is het tijd om een plekje te zoeken voor de eindshow, let op dit is dus al twee uur voor de show begint! Wow wat hebben mijn meiden dat goed gedaan zeg! Echt ze zijn zo ontzettend lief geweest, dat valt niet mee al die tijd. De show is prachtig en ook mijn meiden zijn erg onder de indruk! Moe keren we terug naar het appartement waar ik toch nog wat lees en dan ga slapen.

Dinsdag:

Ook vandaag brengen we door in het Disneyland park, we gaan nog maar eens in de it’s a small world, vliegen met Peter Pan, gaan op de thee bij de mad hatter, vliegen in een olifant en bezoeken de piraten weer. We sluiten de dag af met de geesten in Phantom manor. Echt een hele leuke dag en na het eten gaan we dan ook tevreden naar huis. Wat ik overigens nog wel leuk vond toen we aanschoven voor het eten was de volgende opmerking van een papa: Kijk in dit restaurant zijn niet zoveel mensen, dus is het hier vies. Want alleen in drukke restaurants is het lekker….Euhm ja mee eens als het niet zo zou zijn dat het de tijd was van de parade en iedereen dus daar stond haha. Die avond lees ik mijn boek uit en begin aan een nieuw boek.

Woendsdag:

Vandaag is alweer de laatste dag, dat betekend vaak dat we nog even één van de parken in gaan en dan richting huis. De meiden wilden nog een keer naar de studio’s. Ik ben nog in de slinky dog geweest maar we begonnen de dag in de ratatouille, die attractie blijft ook zo ontzettend leuk! Na de attracties gingen we toch echt naar huis, weer die lange rit. Wat ben ik dan altijd blij als ik weer thuis ben! Eenmaal thuis snel een was aangezet en nog even gelezen en op naar bed want morgen moet ik weer gewoon werken.

Donderdag:

We beginnen iets later op het werk, wat fijn is dus ik sta niet overdreven moe op. Eenmaal op het werk merk ik pas hoe moe ik echt ben. Een cliënt merkt zelfs op dat ze het idee heeft dat ik er niet zo’n zin in heb. Dat is niet echt zo, ik ben gewoon moe. Ik ben dan ook erg blij als de dag erop zit en ik lekker naar huis kan. De rest van de dag doe ik niet heel veel bijzonders. Ik lees nog wat, kijk de nieuwe aflevering van Criminal minds en ga dan slapen.

Vrijdag:

Vandaag ga ik Jennifer L. Armentrout ontmoeten!!! Maar eerst de ochten door met de meiden. We luieren een beetje in bed, ontbijten op ons gemak en terwijl de dames tv. kijken lees ik mijn boek uit! Wat een einde! Dan is het toch echt tijd om te vertrekken, ik stap in de bus en begin aan mijn reis naar Utrecht. Daar heb ik met een vriendin afgesproken om eerst naar de kerstwinkel te gaan. Super leuk, maar uteindelijk vond ik hem een beetje tegenvallen. Daarna zijn we wat gaan eten en nadat nog een andere vriendin zich bij ons aansloot gingen we op weg naar de locatie van het event. Het was echt een super leuke avond en hij was goed geregeld. Heel duidelijk en die twee groepen voor signeren was echt heel slim! Moe maar met een goed gevoel ging ik weer naar huis! Daar viel ik al snel in slaap.

Zaterdag:

Hoofdpijn….Neeeeee niet vandaag want ik ga naar paper passion. Ik stop er wat paracetamol in en kijk eerst nog een aflevering van Supernatural. Daarna gaan we op weg, wat een ontzettend leuke beurs! We hebben zoveel leuke ideeën opgedaan en teveel geld uit gegeven. Eenmaal thuis moest ik weer door naar een verjaardag, daar heb ik heerlijk gegeten en het was erg gezellig. Maar die hoofdpijn was niet te doen. Eenmaal thuis even lekker in bad gelegen en toen mijn bedje in. Ik heb nog een aflevering gekeken van Riverdale en daarna ben ik gaan slapen. Hopend dat de hoofdpijn de dag erna weg zou zijn.

Zondag:

Helaas de hoofdpijn is niet verdwenen…..Maar goed ik sta op, kijk nog een aflevering Supernatural en ga daarna bloggen. Dat ben ik nu dus aan het doen haha. Inmiddels zakt de hoofdpijn gelukkig want vanmiddag gaan we met de twee oudste naar de film. My little pony the movie…..tja ik verzin het ook niet. Waarschijnlijk sluiten we af bij de McDonalds haha en ik hoop vanavond ook nog wat te kunnen lezen in Warcross want dat boek is echt goed! Komende week wat meer Halloween op mijn blog, met een speciale TAG, voor welke monsters ben ik nu echt bang en in ieder geval de recensie van S.T.A.G.S. wat ik ook wel echt een halloween read vind!

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

Een gedachte over “De week van een boekenworm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.