Boooookish tag

Deze Tag zag ik voorbij komen bij Kwante in wonderland en ik vond hem zo leuk dat ik gevraagd heb of ik hem over mocht nemen. Dit mocht gelukkig en aangezien het bijna Halloween is vond ik het wel passend om hem deze week te doen! Kijk je snel mee naar deze scary tag!

Favoriete Horror Boek?

Deze vind ik eigenlijk al best wel lastig….Ik heb in de tussentijd al best wel wat horror boeken gelezen. Maar één van mijn favoriete is toch wel Mary: The summoning. Deze las ik vorig jaar en is echt heel eng. Het gaat over Bloody Mary en als ik iets eng vind is het die urban legend wel! Ik durfde echt een hele tijd niet meer in de spiegel te kijken.

Engste moment tijdens het lezen van een boek?

Dat was eigenlijk net na het lezen van The dead house, ik deed het licht uit en ik zweer je dat ik een schim in de hoek van de kamer zag staan. Echt heel erg naar, ben er met mijn rug naartoe gaan liggen en mijn ogen stijf dicht. Ik vind het overigens heerlijk als een boek mij zulke kriebels bezorgd.

Ben je wel eens verkleed geweest als boek personage voor Halloween? 

Nee, hier is Halloween ook niet zo groot helaas dus die kans heb ik ook nog niet gehad.

Als boeken net zo goedkoop waren als snoep, welk boek zou jij dan geven als Trick or Treat?

Mijn eerste gedachte is Eliza and her monsters omdat ik vind dat iedereen dit boek moet lezen, maar als ik in de halloween sfeer blijf dan zeg ik: Mary the summoning want dat boek was echt eng!

Als je iets, uit welk boek dan, in je Trick or Treat stash zou kunnen vinden, waar zou jij dan op hopen?

Een wand van Harry Potter, lijkt me heerlijk om zo het huishouden zichzelf te laten doen. Scheelt een hoop tijd die ik weer in lezen kan steken!

Als je één auteur zou moeten kiezen om samen langs de deuren te gaan, wie zou jij kiezen?

Sarah J. Maas, ik denk dat zij echt super tof is om mee langs de deuren te gaan! Bovendien zou ik dan een avondje gezellig met haar op stap zijn en dat is ook al heel erg tof!

In welke wereld zou jij graag Trick or Treating gaan doen?

Oei dat is een lastige, de meeste werelden waar ik over lees denk ik niet dat je veel aan trick or treat hebt….Maar dan kies ik de wereld van Eliza and her monsters zodat ik samen met Eliza kan gaan trick or treaten!

Welke slechterik uit een boek zou je liever niet tegenkomen in een donker steegje op Halloween?

Dat zijn er wel meerdere, bloody mary natuurlijk maar ook voor Voldermort zou ik een eindje om gaan! Lijkt me niet echt gezellig om die tegen te komen.

Zou jij liever verkleed gaan als een vampier, een zombie, een weerwolf of een schaduwjager?

Een zombie, ik ben groot fan van The walking dead lijkt me fantastisch om zelf eens als zombie door de straten te gaan.

Wat ligt er op jouw Halloween TBR?

Ik had The dead house en die heb ik al gelezen maar ik hoop ook nog Mary Unleashed te lezen dit is het vervolg op Mary the summoning.

Hou jij van horror boeken? Zo ja wat is jouw favoriete boek en welke ligt nog op jouw TBR?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 oktober 2017 at 08:17

Jaaaaaa Mary wil ik ook zo graag lezen! Lijken me super creepy ❤️❤️❤️Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mijn ergste nachtmerrie!

26 oktober 2017

%d bloggers liken dit: