Mijn ergste nachtmerrie!

Oké deze post gaat persoonlijk worden jongens want ik heb een confession……Ik ben eigenlijk een schijterd! Nee maar echt, Halloween is het gaafste feest van het jaar, ik kijk er telkens weer naar uit. Ik hou van horror films, series en boeken. Maar ik ben eigenlijk een groot watje…..Want om heel eerlijk te zijn vind ik het ook doodeng. Maar juist dat laatste zorgt ervoor dat ik telkens weer terug kom naar dit genre. Ik hou er namelijk ontzettend van om bang te worden van een goede film, om niet meer naar de wc. te durven omdat ik net dat ene enge boek heb gelezen! Zelfs hoogzwanger van de eerste ging ik nog naar de bioscoop om een horror film te kijken ( oké misschien ging ik stiekem in de hoop dat ze zou zou schrikken dat ze eruit kwam. Spoiler alert: Ze bleef zitten haha ). Ik vind het gewoon heerlijk en het is nog goed voor je hart ook schijnbaar om af en toe even goed te schrikken. Maar er zijn monsters, geesten en wat dan ook die mij echt nachtmerries bezorgen en deze zet ik graag even voor je op een rijtje!

Met stip op nummer 1 staat voor mij Bloody Mary! Ken je die legende? Zo niet, als je het leuk vind zoek hem op zou ik zeggen. Maar mij niet gezien! Ook al trap ik er telkens weer in, lees ik telkens weer boeken met haar in de hoofdrol ik vind haar eigenlijk dood eng! Waarom weet ik niet, maar ik denk ook dat het komt omdat je nooit echt zeker bent of het wel echt een urban legend is. Tel daarbij op dat tegenwoordig zoveel dingen een reflectie hebben en je dus nergens veilig bent en je hebt een ultimate bad guy of girl in dit geval!

Op nummer twee staat één van mijn meest favoriete monsters en tevens ook één van de engste: Freddy Krueger, want laten we eerlijk zijn een kerel die je vermoord in je droom? Tja hoe ontkom je daar aan? Nou ja niet eigenlijk, want je zult een keer moeten gaan slapen. Dat idee jaagt mij nog steeds angst aan om eerlijk te zijn.

Dan op nummer 3 Chucky, poppen echt brrr. Ik vind ze naar met die glimmende oogjes en die neplach. Nee dank je! Er is ook een aflevering van Supernatural met allemaal poppen en echt it freaks me out! Poppen hebben gewoon echt iets engs over zich!

Op nummer 4….Clowns, ja ik hoor dus ook tot die groep die echt angstig is voor clowns. Die make-up en overdreven vrolijkheid en gewoon nee. Ik wordt er niet blij van! Dus als ik ze uit de weg kan gaan, heel graag!

Op nummer 5 evil spirits, kijk Casper vind ik leuk! Hij is zo schattig en nee daar wordt ik niet  bang van. Maar die geesten uit The grudge, The ring en dat soort dingen zijn een heel ander verhaal! Echt daar krijg ik nachtemerries van, ik weet niet of ik echt in geesten geloof, maar ik kan ook niet bewijzen dat ze echt niet bestaan. Dus ja geesten zijn echt heel creepy!

Welk monster jaagt jou de stuipen op het lijf? Laat het me weten in de Comments

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 oktober 2017 at 14:04

Gezien ik zelf vaak zat Freddy genoemd ben vind ik die niet eng! Engste? Die afgrijselijke clowns!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boooookish tag

25 oktober 2017

%d bloggers liken dit: