De week van een boekenworm

De laatste volle week van oktober is alweer voorbij en we gaan alweer bijna November in. Bijna tijd voor Sinterklaas en kerst de gezelligste maand van het jaar. Maar eerst: NaNoWriMo! Ja ik doe weer eens mee dit jaar, ik denk namelijk dat ik er wel klaar voor ben om dit nog eens te doen. Twee jaar geleden deed ik ook mee en haalde ik het! Maar goed eerst maar eens kijken wat ik de afgelopen week deed!

Maandag:

Heel saai maar gewoon een werkdag, er was niks bijzonders aan de dag eigenlijk. Ik deed na het werk boodschappen en in de avond las ik wat. Maar niet heel bijzonder eigenlijk. Ik kijk natuurlijk de nieuwe aflevering van The walking dead.

Dinsdag:

Ook vandaag is dan weer niet heel bijzonder, ik sta op met de kids, maar Lotte klaar voor school en speel wat met Eline. Ook Sanne wordt heerlijk geknuffeld, maar van lezen komt niet veel. ik ben bang voor een leesdip en besluit wijselijk om dan maar gewoon even niet te lezen aangezien mijn laatste leesdip bijna een jaar duurde!

Woensdag:

Vandaag een drukke ochtend waarin we nadat we Lotte naar school brengen wat boodschappen doen en daarna ook Lotte gaan inschrijven voor zwemles. Jeetje wat gaat het hard allemaal, ik kan me nog herinneren dat ze een heel klein baby’tje was en nu is ze al zo’n grote meid! Vraag het aan elke mama die je kent, het gaat veel te snel. In de middag komen mijn schoonouders op visite en na de avondspits probeer ik toch wat te lezen. Het lukt me aardig maar ik ben al snel ontzettend moe.

Donderdag:

De meiden zijn weer heerlijk vroeg wakker en kruipen nog even bij mij in bed, natuurlijk wordt er niet geslapen maar het geeft mij even tijd om rustig wakker te worden. In de ochtend doe ik veel, de was, bloggen en ik bestel wat voor mijn kerstlootje van de secret santa actie van Kwante in wonderland. Daarna ga ik met mijn boek op de bank zitten, Eline ligt heerlijk bij me en kijkt een film en ik kan behoorlijk wat lezen! In de avond kijk ik eerst Riverdale en daarna Criminal Minds. Ik kan de slaap niet pakken dus het duurt een behoorlijke tijd voor ik in slaap val.

Vrijdag:

Vandaag weer werken natuurlijk en de wekker gaat echt veel te vroeg! Maar ik sleep mezelf uit bed en naar het werk. Ik merk de hele dag dat ik gewoon echt moe ben! Ik besluit dat ik die avond Warcross uit wil lezen en dat lukt me! Ook lees ik Wonderland uit, twee boeken in ééń avond! Ik ben trots op mezelf! Ik kijk ook nog de eerste aflevering van Stranger Things en het ziet er weer goed uit!

Zaterdag:

Ik sta rustig op, zoals traditie inmiddels slapen de oudste twee bij opa en oma….Zij vinden het leuk, opa en oma vinden het leuk en ik heb zo wat extra tijd met Sanne. Die is al vroeg wakker, dus de fles geef ik lekker in bed, we knuffelen wat en als ik zie dat ze weer moe wordt, leg ik haar terug in bed. Ik ga zelf snel douchen en naar benden. Tijdens mijn ontbijt kijk ik de nieuwe aflevering van Supernatural en daarna verzamel ik spullen voor Sanne want ook die gaat logeren vanavond. We gaan nog even de stad in om de nieuwe bril van Lotte te halen. Wat was Eline verdrietig dat ze geen bril mocht haha. ‘S avonds ga ik met mijn man uit eten en lekker naar de film: Thor! Wat een gave film zeg! Echt een aanrader.

Zondag:

Vandaag heb ik een D&D dag….Dat betekend dat ik vanaf de middag D&D ga spelen, helemaal in Halloween setting. Super leuk natuurlijk! Ik heb er ontzettend veel zin in, maar eerst nog even bloggen en wat lekker dingen klaarmaken. Ik heb het gevoel dat ik tonnetje rond naar huis ga vandaag….De dag is gewoon echt super leuk! We vechten met beren, heksen en spinnen. Eten ons tonnetje rond, kijken een super foute film en het is gewoon ontzettend leuk! Ik ben benieuwd hoe het woensdag verder gaat.

Dat was mijn week, hoe was die van jou? Ow ja en zou je het leuk vinden om af en toe een NaNoWriMo update te krijgen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

2 november 2017 at 16:03

Leuk hé die Secret Santa! Ik ben echt aan het wachten tot er leuk kerstpapier in de winkels ligt zodat ik al mijn verzamelde cadeautjes een beetje mooi kan inpakken. Ondertussen is alles klaar behalve mijn briefje/gedicht en wat zaken die ik zelf wil knutselen. Voor dat laatste heb ik de laatste tijd niet genoeg energie. Gelukkig hebben we nog wat tijd voor ze op de post moeten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It's Halloween!!!

31 oktober 2017

%d bloggers liken dit: