Wrap up: Oktober

Oktober is alweer voorbij, tijd om ons voor te bereiden op de echt koude dagen en de warme chocolademelk. Maar laten we eerst eens terugkijken op oktober! Wat heb ik gelezen en een kleine voorspelling van de boeken die ik wil gaan lezen in November.

Allereerst mijn gelezen boeken in Oktober dat zijn er 7 in totaal Als er al een recensie van verschenen is kun je deze vinden door op de titel te klikken.:

Als eerste las ik One dark throne van Kendare Blake, ik keek echt ontzettend uit naar dit boek en het heeft me zeker niet teleurgesteld! Ik vond hem minstens zo goed als het eerste deel en kijk nu ook al weer uit naar het volgende deel.

Vervolgens las ik There’s someone inside your house van Stephanie Perkins, ook een boek waar ik heel erg naar uit keek. En ondanks dat ik hem soms wat voorspelbaar vond was het zeker een leuk boek. En ook een goed boek voor de maand oktober!

Een boek wat ik eigenlijk niet op mijn TBR had was Iskari van Kristen Ciccarelli, maar wow wat een verassing was dit boek! Ik heb er echt ontzettend van genoten en ik kan ook niet wachten op het volgende deel!

Een echte Halloween read was The dead house van Dawn Kurtagich. Wat een creepy boek zeg! Ik moest er even inkomen door de manier waarop dit boek geschreven is, maar daarna kon ik het echt niet meer wegleggen.

Voor de blogtour las ik het boek S.T.A.G.S. van M.A. Bennett, ook dit boek heeft me aangenaam verrast. Natuurlijk had ik al een bepaald idee bij het boek, maar het is altijd afwachten of het je verwachtingen waar kan maken. Gelukkig bleek dat geen probleem voor dit boek!

Warcross van Mari Lu was een boek dat ik en graag zelf wilde lezen en het boek dat we zouden lezen voor de leesbeesten leesclub. Het was een erg goed boek dat me echt verrast heeft en ik ben dan ook erg benieuwd hoe dit boek verder gaat.

Ook las ik het boek Wonderland van verschillende Y.A. auteurs van Nederlandse bodem. Ook als onderdeel van een blogtour die in November van start zal gaan dus jullie zullen nog even moeten wachten op de recensie!

Tot slot las ik deze maand het boek Mary Unleashed dit is het vervolg op Mary The summoning. Een echt goed boek voor deze tijd van het jaar! Heel creepy en minstens zo goed als het eerste deel. Mijn recensie volgt snel!

Ik heb wel een aantal boeken waarvan ik hoop die de aankomende maand te kunnen lezen. Maar ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat dit niet altijd gebeurd. Maar mijn lijstje voor nu is als volgt:

  • Crooked kingdom van Maggie Stiefvater, want ik ben echt enorm benieuwd naar dit boek.
  • The speaker van Traci Chee, ik vond The reader echt super tof dus ik hoop dat deze minstens zo goed is!
  • Wild beauty van Anna – Marie Mclemore . Dit boek zat in de owlcrate van Oktober ( de unboxing van deze en de fairyloot post ik snel! ) en ziet er ook echt heel gaaf uit!
  • The language of thorns van Leigh Bardugo, ik ben fan van de schrijfstijl en de grisha wereld dus kom maar op!

Welke boeken staan er op jouw TBR?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

It's Halloween!!!

31 oktober 2017

Boek haul oktober 2017

2 november 2017

%d bloggers liken dit: