Fairyloot unboxing oktober 2017

Bij de fairyloot wisten we dat er twee boeken in zouden zitten, één boek was zoals altijd een verassing en het andere boek was Language of Thorns van Leigh Bardugo. Ik was dan ook heel erg benieuwd naar deze box! Het thema was Villanous. Laten we snel kijken wat er in de box zat.

Ook hier een prachtige spoilerkaart, de afbeelding is ook meestal de afbeelding die het thema van die maand aankondigt.

Het eerste item dat ik zie is deze kaars, hij is gebaseerd op Maleficent en hij ruikt echt heerlijk! Nu weet ik dat mijn moeder een enorme fan is van Maleficent en aangezien ik al heel veel boekige kaarsen heb, heb ik deze aan haar gegeven.

Ook in deze box dit gave spiegeltje van The young elites, nu heb ik net Warcross gelezen van Mari Lu maar deze serie heb ik nog nooit gelezen eigenlijk. Maar na het lezen van deze quote ga ik hem zeker op mijn wishlist zetten.

Dan deze schattige pin van de Death eaters mark, wat is hij gaaf maar vooral erg schattig haha. Ik moet nog even kijken wat ik er mee ga doen want op een tas ben ik altijd bang dat ik hem kwijt raak.

Ook in deze box zat een onderzetter, ik kon de tekst niet meteen plaatsen maar het is dus een quote van Moriaty. Een personage uit de verhalen van Sherlock Holmes. Super tof!

Tot slot nog een art print met een quote die oorspronkelijk van iemand genaamd Virgil is maar wij kennen hem vooral van Sebastian Morgenstern uit The mortal instruments!

Vervolgens het eerste boek, het boek waarvan we wisten dat hij erin zat: The language of thorns, wow wat ziet dit boek er geweldig uit! Ik kan niet wachten tot ik hem kan lezen.

Het boek van deze maand is Forest of a thousand lanterns, het is blijkbaar een hervertelling van de Evil queen dus ik ben heel erg benieuwd. Onder de foto de synopsis van het boek.

An East Asian fantasy reimagining of The Evil Queen legend about one peasant girl’s quest to become Empress–and the darkness she must unleash to achieve her destiny.

Eighteen-year-old Xifeng is beautiful. The stars say she is destined for greatness, that she is meant to be Empress of Feng Lu. But only if she embraces the darkness within her. Growing up as a peasant in a forgotten village on the edge of the map, Xifeng longs to fulfill the destiny promised to her by her cruel aunt, the witch Guma, who has read the cards and seen glimmers of Xifeng’s majestic future. But is the price of the throne too high?

Because in order to achieve greatness, she must spurn the young man who loves her and exploit the callous magic that runs through her veins–sorcery fueled by eating the hearts of the recently killed. For the god who has sent her on this journey will not be satisfied until his power is absolute. ( bron: Goodreads )

Tot slot zaten er nog twee extra items in, namelijk kaarten van The language of thorns en een artprint van Night of cake and puppets.

Van de fairyloot boxen die ik tot nu toe gehad heb, moet ik eerlijk bekennen dat ik deze qua goodies de minst leuke vind. Maar ik ben erg benieuwd naar beide boeken!

Welk item vond jij het leukst?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

8 november 2017 at 17:20

Qua goodies ben ik natuurlijk weg van de kaars! Ik hou van Mal! Voor de rest krijg ik nov mijn allereerste FL box ooit dus ben ik heel erg benieuwd! En ik ben heel blij dat ik eindelijk een abbo heb kunnen bemachtigen!

Kan niet wachten om te zien wat er in zit!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

6 november 2017

NaNoWriMo update

8 november 2017

%d bloggers liken dit: