Boek haul oktober 2017

Ook deze maand voegde ik weer een hele stapel boeken toe aan mijn TBR. Eigenlijk weer een beetje teveel, maarja ik ben nu eenmaal verslaafd aan het kopen van boeken haha. Kijk snel met me mee!

Deze maand zaten in de Fairyloot twee boeken! Het boek van Leigh Bardugo is zowieso een boek dat op mijn wishlist stond want ik hou echt van de verhalen die zij schrijft. Het andere boek is er eentje waar ik ook wel echt benieuwd naar ben, het is een aziatische hervertelling van de evil queen!

Deze maand kreeg ik ook het nieuwe boek binnen van Maggie Stiefvater, ook een boek waar ik heel erg naar uit keek. Ik hou van de schrijfstijl van Maggie al moet ik haar ravenboys cycle nog steeds lezen. Maar ik ben in ieder geval erg benieuwd naar dit boek.

Ook deze drie schattige boekjes werden bij mij afgeleverd deze maand, eigenlijk zouden die vorige maand al binnen gekomen zijn, maar de releasedatum werd telkens uitgesteld. Ik ben heel benieuwd of deze boekjes leuk zijn, maar voor het geld kon ik ze niet laten liggen.

Deze maand had ik ook het Jennifer L. Armentrout event en wat was het leuk! Bij het event ontving ik één boek in de goodiebag en het andere boek kocht ik zodat ik de serie nu compleet heb.

Voor het event had ik afgesproken met vriendinnen, van één daarvan kreeg ik deze twee boeken, ik ben er erg benieuwd naar. Hopelijk heb ik snel weer een beetje tijd om te lezen. Maar met NaNoWriMo voor de deur ben ik er een beetje bang voor.

Het boek There’s someone inside your house heb ik zelfs al gelezen! Wat een spannend boek zeg! Het leest echt als een trein en het voelt alsof je een scream film aan het lezen bent. Ik was er in ieder geval enthousiast over.

In de owlcrate zat dit mooie boek! Wow ik vind dit boek dus echt heel erg mooi. Ik kan echt niet wachten tot ik dit boek kan gaan lezen want hij lijkt me ook nog eens ontzettend tof!

Ik heb iets met de victoriaanse tijd….dus toen ik dit boek zag, wilde ik het hebben! Het verhaal lijkt me ook heel leuk dus ik hoop dat ik ook voor dit boek snel tijd heb.

Dit zijn de boeken die ik toegevoegd heb deze maand. Welke boeken heb jij aan je TBR toegevoegd?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

2 november 2017 at 10:05

Van dat owlcrate boek gaat m’n hartje sneller kloppen! Die moet ik ook echt ergens bovenaan mijn wishlist gaan proppen haha.

gave haul! Ik vind de nieuwe uitgaves van firelight zooo schattig zeg!Audrey
2 november 2017 at 11:13

Waah! Zoveel mooie boeken! Ben jaloers op je Haul zeg! Ikzelf heb al There’s someone inside your house gelezen en die vond ik verschrikkelijk… ? Naar language of thrones ben ik echt superbenieuwd!2 november 2017 at 17:33

Ik moet eens even opzoeken waar dat voorlaatste boek over gaat. Zodra ik het woord Beauty in een titel zie staan hoop ik op een hervertelling van Beauty and the Beast terwijl het misschien iets helemaal anders is. 🙂3 november 2017 at 20:25

Hele mooie haul. Ik ben zo benieuwd naar Forest of a Thousand Lanterns. Maar helaas, ik mag geen boeken meer kopen haha. Met That Inevitable Victorian Thing heb ik eerder al eens in mijn handen gestaan maar toch niet gekocht.8 november 2017 at 16:50

Wat zijn de Firelight boekjes toch schattig he! Toffe haul afgelopen maand!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wrap up: Oktober

1 november 2017

%d bloggers liken dit: