De week van een boekenworm

Oktober ligt achter ons en November is begonnen, nog maar twee maanden in dit jaar en dan laten we ook 2017 alweer achter ons. Jeetje wat gaat het hard allemaal! Maar laten we eerst eens terugkijken op deze eerste week van November.

Maandag:

Saai he, maar ook vandaag was het weer een werkdag…..ik had er totaal geen zin in, zo na de wisseling van de klok en ik voel me gewoon ontzettend moe. Wat raar is als je bedenkt dat je er een uurtje bij hebt gekregen. Maar goed ik sleep mezelf uit bed en ga naar mijn werk. Vandaag een druk dagje, maar ik sluit hem af met een nieuwe bril! Nou ja oké de  bril is besteld dan. Daarna moet ik nog wel boodschappen doen en ook in de avond heb ik het druk met de kids. Sanne heeft een nieuw voedingsschema en de meiden gaan in bad. Maar uiteindelijk heb ik gelukkig ook nog even tijd om te lezen. Ik lees Mary Unleashed en wow wat is dit boek creepy. Helaas haalt de moeheid me in en val ik in slaap. Gelukkig wordt ik op tijd wakker voor The walking dead, al moet ik zeggen dat ik de afleveringen op dit moment vooral erg warrig vind. Er gebeurd zoveel dat ik het niet echt bij kan houden. Na the walking dead ga ik naar bed.

Dinsdag:

De laatste dag van Oktober, dat betekend: Halloween!!! Echt mijn favoriete dag van het jaar. Dit jaar is mijn huis niet echt versierd, ik weet ook niet waarom. Ik voelde er niet veel voor om het allemaal tevoorschijn te halen. Maar goed ik lees mijn boek uit, maar verder doe ik niet veel. Sanne is een beetje zeurderig vandaag en ook Eline wil veel aandacht wat prima is natuurlijk. In de avond kijk ik Stranger things, ik hou echt van deze serie en tot nu toe vind ik dit seizoen nog beter dan seizoen één!

Woensdag:

Vandaag begint NaNoWriMo, elke woensdag zal ik er een update van geven, maar goed vandaag dus de start. Ik heb een programma gevonden dat ook precies berekend hoeveel woorden ik per dag moet schrijven als ik een aantal dagen niet kan schrijven. Want die zijn er gewoon in November natuurlijk. Ik knal lekker door en al snel haal ik het doel van de dag en ga er overheen. Dus het begin is gemaakt en gaat goed. Ik besluit te beginnen in Wild Beauty van Anna Marie McLemore en tot nu toe vind ik hem hoewel een beetje warrig wel erg goed! ‘s Avonds spelen we D&D en wow wat een heftige avond zeg! Maar wel weer super tof natuurlijk.

Donderdag:

Vandaag een rustig dagje, tenminste dat hoop ik als ik opsta. Helaas is niets minder waar, Eline heeft het een beetje moeilijk de laatste tijd en vraagt dus veel aandacht en ook Sanne zit niet helemaal lekker in haar velletje. We zijn weer een nieuw schema aan het opbouwen met voedingen en dat is voor iedereen een beetje wennen. Maar uiteindelijk komt ook dat wel goed! Ik kijk de dag een beetje aan probeer tussendoor een beetje te schrijven en haal gelukkig mijn word count voor NaNoWriMo. In de avond lees ik wat, maar kijk ik ook de nieuwe aflevering van Riverdale en Criminal Minds.

Vrijdag:

Vrijdag gaan we weer werken, gelukkig gaat de dag snel want daarna ga ik naar Eindhoven waar ik eerst naar een writ in ga en daarna nog leesclub heb. In de trein lees ik wat en drink ik een Gingerbread Latte. Eenmaal in Eindhoven ga ik snel naar de boekhandel en daar schrijven we wat, maar niet veel haha. We kletsen vooral wat natuurlijk ook prima is. Na het schrijven gaan we lekker wat eten en ook daar hebben we het super gezellig. Het zal geen verassing zijn maar ook de leesclub is erg leuk en gezellig en voor we het weten is het weer voorbij. Eenmaal thuis schrijf ik nog wat en maak ik een begin in The gospel of Loki.

Zaterdag:

Vandaag kon ik uitslapen want de drie meiden waren bij opa en oma, maar ik was toch om 10 over 6 al wakker. Ik ben lekker gaan schrijven, daarna de nieuwe Supernatural gekeken en omdat ik nog niet klaar ben met Stranger Things ben ik die daarna gaan kijken. Uiteindelijk heb ik ook nog de huiskamer opgeruimd en gepoetst en toen kwamen mijn schoonouders en mijn moeder. Er was wisseling van de wacht want de meiden gingen nog een nachtje uit logeren. Omdat mijn vader jarig is vandaag en we gaan uit eten. Het eten is heerlijk en moe en vol val ik in mijn bed.

Zondag:

Gelukkig kan ik wat langer slapen, maar ik sta wel op met een enorme hoofdpijn helaas. Dus maar rustig aan doen. Ik kijk Stranger things, blog wat en ik ga ook nog boodschappen doen. De meiden komen natuurlijk ook weer thuis en wat een verschil is dat meteen. Ik heb ze gemist maar ik vond de stilte zo op de ochtend ook wel even een keertje lekker. Helaas heb ik de hele dag een hele vervelende hoofdpijn die pas in de avond lijkt te zakken. Als ik eenmaal in bed lig ben ik zo vertrokken.

Hoe was jouw week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: