NaNoWriMo update

Vorige week begon ik enthousiast aan NaNoWriMo, ik haalde mijn dagdoel, ik ging lekker ik genoot er van! Maar pfff ik heb het moeilijk jongens, waar mijn vingers eerst over het toetsenbord vlogen, merk ik nu dat ik moeite heb om mezelf te motiveren om te schrijven. Het feit dat ik hoofdpijn heb, moe ben en twee kinderen de hele dag om me heen heb, helpt natuurlijk ook niet mee.

Mijn verhaal is helemaal mijn genre, ik schrijf een horror verhaal en zelf vind ik het idee echt heel tof. Maar ik merk dat het uitwerken ervan gewoon niet lekker gaat. Ik loop vast op personages, op het verhaal en hoewel ik weet waar ik heen wil, merk ik wel dat ik even niet weet hoe ik er moet gaan komen. Laten we hopen dat ik snel de inspiratie vind die ik nodig heb en vooral ook de motivatie om weer verder te gaan.

Als jij ook mee doet, hoe gaat het bij jou? En hoe zorg je ervoor dat je gemotiveerd blijft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.