De week van een boekenworm

Het is November, bijna tijd voor het einde van het jaar, volgende maand ga ik in ieder geval een beetje de balans opmaken. Wat heb ik gelezen dit jaar, wat zijn de hoogtepunten en wat de dieptepunten van het jaar? Maar goed eerst de maand november. Een maand die voor ons al in het teken staat van Sinterklaas want hij komt al snel aan! Maar eerst eens terugkijken naar de vorige week.

Maandag:

Natuurlijk is vandaag gewoon een werkdag, er gebeurd weinig bijzonders en de dag kabbelt een beetje voort voor mijn gevoel. Ik ga dus naar mijn werk, kom thuis, we eten, de kinderen in bad en naar bed en dan lekker avond voor mezelf. Ik lees het boek The gospel of Loki uit en kijk The walking dead. Voor de mensen die dit ook kijken, wat vinden jullie tot nu toe van het seizoen? Ik moet eerlijk bekennen dat het mij nog niet echt kan boeien, ik merk dat ik snel afgeleid ben. Ik hoop dat dit nog wel gaat veranderen.

 

Dinsdag;

Ook voor vandaag staat er niet echt iets bijzonders op het programma, ik sta op met de meiden en we doorlopen het ochtendritueel. Ik voel wel een migraine opkomen…hopelijk zakt deze nog weg voor het einde van de dag. Mijn moeder is vroeg klaar met werken en komt de middag lekker bij ons en na het eten gaan de meiden naar bed en duik ik op de bank met een nieuw boek, Iene Miene Mutte even een thriller voor de verandering.

Woensdag:

Hallo Migraine daar ben je dan…..Jeetje wat een hoofdpijn heb ik vandaag! Ik doe dan ook weinig. Ik hoop dat de paracetamol gaan aanslaan want vanavond mag ik Kristen Ciccarelli ontmoeten!! De auteur van Iskari en dat wil ik echt niet missen! Een klein verslag daarvan verschijnt morgen op mijn blog. De avond is in ieder geval super tof en de hoofdpijn lijkt te zakken. De terugreis met de trein is ook gezellig met ander boekenwormen en voor ik het weet ben ik weer thuis en duik ik lekker mijn bedje in!

Donderdag:

Pfff dacht ik dat de hoofdpijn voorbij was…..think again. Want man vandaag is het nog erger dan gisteren! Ik doe vandaag dan ook echt heel weinig. Ik besluit te stoppen met NaNoWriMo, ik heb al drie dagen niet geschreven en het ziet er niet naar uit dat ik dat nog ga doen. Bovendien moet ik knopen door gaan hakken voor mezelf. Als er iets is wat ik geleerd heb tijdens mijn depressie is het dat ik soms gewoon moet kiezen voor mezelf. En dit is zo’n moment. In de avond lijkt de hoofdpijn wat te zakken en kijk ik lekker in bed Riverdale en Criminal Minds. Daarna val ik als een blok in slaap!

Vrijdag:

Nog wel wat hoofdpijn maar ik ga wel werken, het is heel rustig op het werk. We doen wat boodschappen en ik mag ondertussen even mijn bril ophalen wat ik super fijn vind! Dus ik zit nu achter mijn laptop met mijn nieuwe bril! Na het werk is het tijd om naar de Tattoo shop te gaan want mijn mooie Sarah J. Maas Tattoo moet bijgewerkt worden. Die avond lees ik mijn boek uit, kijk ik de eerste afleveringen van The sinner en begin ik daarna aan mijn volgende boek De nieuweling, mede omdat deze auteur volgend jaar op Yalfest komt!!!

Zaterdag:

Een beetje uitslapen tot kwart voor 8 en op weg naar Eindhoven. We gaan even langs de Primark, waar ik weinig vind helaas maar wel wat dingen voor mijn lootje voor de secret santa. Ook krijg ik het tweede deel van de Summoner serie en eten we natuurlijk bij de grote gele M met de meiden. Ik ga eenmaal thuis met mijn moeder nog even naar de Action en koop nog wat dingen voor mijn lootje en voor de sinterklaas. De rest van de avond heb ik de serie The sinner afgekeken en nog lekker wat gelezen.

Zondag:

Vandaag heb ik wat uitgeslapen, na al die dagen met hoofdpijn had ik dat echt heel hard nodig. Helaas is die hoofdpijn nog niet weg maar hij is in ieder geval te doen. In de ochtend lees ik wat en doe ik boodschappen en in de middag komt mijn beste vriendinnetje langs. Altijd feest als we samen zijn en natuurlijk is vandaag geen uitzondering. Ze blijft lekker eten. In de avond ga ik lekker verder met lezen en op tijd naar bed, want tja morgen moet er weer gewerkt worden.

Hoe zag jouw week er uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.