Meeting met Kristen Ciccarelli

Een paar weken geleden keek ik op een avond nog even in de inbox van mijn blog en zag daar: Bloggers meet up met Kirsten Ciccarelli. Ik opende nieuwsgierig het mailtje en zag dat ik uitgenodigd was voor een speciale bloggers meeting met deze geweldige auteur! Ik kan je vertellen dat ik heel wat rondjes gedanst heb en heel hard gefangirld nadat ik online had doorgegeven dat ik er zeker bij zou zijn.

Kristen Ciccarelli is de auteur van Iskari: De laatste Namsara en wow jongens wat is dit boek goed! Ik heb er al een recensie over geschreven, deze vindt je HIER. Ik heb echt ontzettend genoten van dit boek over draken en een geweldig hoofdpersonage dat gewoon ontzettend bad ass is! Eerlijk waar als mijn kinderen later haar als grote voorbeeld zouden hebben zou ik een trotse mama zijn!

Maar goed genoeg over het boek en terug naar de meeting, ik vertrok in mijn eentje naar Utrecht. Een beetje zenuwachtig voor de reis want ik was nog nooit op deze locatie geweest en ik vind dat eerlijk gezegd altijd een beetje spannend. Maar op het station kreeg ik een berichtje van een andere blogger die vroeg of ik samen met haar wilde reizen. Euhm ja heel graag! Samen vertrokken we richting het hoofdkwartier van Blossom Books. Het was even zoeken maar samen en met een beetje hulp van Google maps ( oké vele hulp ) kwamen we er toch!

We waren niet de eerste, het zat al goed vol met andere bloggers. Sommigen waren bekend en anderen waren minder bekend. Het was in ieder geval al snel gezellig en Koosje stal de show natuurlijk. Wat een vrolijk hondje is dat zeg! Al snel kwam Kristen zelf binnen en hebben we gekletst over haar boek, diversiteit, Hogwarts huizen en jezelf durven zijn.

Natuurlijk werd er ook gesigneerd en ben ik met haar op de foto geweest.

Ik vond het echt een geweldige leuke avond en wil nogmaals Blossom Books bedanken voor de uitnodiging en Kristen Cicarrelli voor het vrijmaken van haar tijd om met ons te praten en voor ons te signeren.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

13 november 2017

%d bloggers liken dit: