De week van een boekenworm

Deze week was best druk, zindelijkheidstraining met de middelste en natuurlijk kwam Sinterklaas dit weekend weer in het land. En geloof me dat brengt een hoop drukte met zich mee.

Maandag:

Gewoon een werkdag, net als alle andere werkdagen. Ik deed dan ook weinig bijzonders. Ik kreeg het boek The speaker binnen en jeetje wat is die weer mooi. Ik begon er meteen in. Maar helaas lag er een leesdip op loer die later deze week zijn slag leek te slaan. Ik keek ook naar The walking dead….Ik blijf erbij dat ik ik het nog niet weet met dit seizoen.

Dinsdag;

Het was tijd, de luier ging officieel uit bij onze middelste. Aankomende week hebben we een gesprek op school en wat zou het mooi zijn als we op de vraag of ze zindelijk was, ja konden antwoorden. Nou het ging niet gemakkelijk vandaag. Een paar keer op de pot maar ook best veel ongelukjes. Ik kan je vertellen ik vind dit het meest lastige in de hele opvoeding. Maar goed we gaan er vol tegenaan. Hierdoor had ik natuurlijk weinig tijd om te lezen. Want ik was vooral bezig met dweilen en omkleden. Die avond speelde we D&D en hoewel ik het super gezellig vond, was ik ook best moe.

Woensdag:

Vandaag kon ik tenminste het leed van zindelijkheidstraining delen. Want gedeelde smart is halve smart toch? We gingen er voor, oké nadat we de oudste naar school hadden gebracht en de boodschapjes hadden gedaan. Eenmaal thuis ging de luier uit. Maar ze had er nog geen zin in, tot mijn man met de brilliante opmerking: Als je niet meer in je broek plast en geen luier meer om hoeft gaan we naar Monkey Town…..Ja dat werkte dus. Sinds afgelopen woensdag hebben wij geen natte broek meer gezien! Dag luiers, nou ja alleen voor de nacht dan. Dat was dus een succes. Mijn lees momenten helaas niet. Ik was super snel afgeleid en gaf het uiteindelijk maar op.

Donderdag:

Ik was een beetje bang dat Monkey Town geen indruk meer zou maken, maar blijkbaar had het genoeg indruk gemaakt aangezien ze nog steeds naar het potje ging. Wat ben ik blij dat dit geslaagd is want jeetje wat zag ik er tegenop. Eigenlijk hebben we deze dag ook weinig gedaan. Veel geknuffeld, samen een film gekeken en nog wat meer geknuffeld met de jongste. In de avond keek ik Riverdale en Criminal minds. Geweldige afleveringen weer allebei, ik ben dan ook erg benieuwd naar de volgende aflevering! Ik besloot ook om mijn huidige boek aan de kant te leggen en even te switchen naar een ander genre. Wat het beste idee ooit was, want de leesdip is weer de deur uit.

Vrijdag:

Vandaag ook weer werken, wat ik best spannend vond aangezien ik nu niet wist hoe het zou gaan met Eline. Gelukkig hoefde ik me daar dus ook geen zorgen over te maken want wow wat doet ze het ontzettend goed! Ik ben echt zo super trots op ons meisje. We waren vandaag wat vroeger klaar met werken omdat mijn ouders een bruiloft hadden en ik dus naar huis naar de meiden ging. We hebben een rustige middag gehad, ik begon aan een recensie boek en al snel was het tijd om te koken. Natuurlijk keken we ook vandaag het sinterklaasjournaal en gelukkig de eerste pieten waren gespot. ‘s Avonds keek ik een beetje tv. en las veel.

Zaterdag:

Een rustige opstart en daarna vol aan de bak met boodschappen. Ik heb dus echt een hekel aan boodschappen doen op zaterdag, maar deze week ging het helaas niet anders. Na de boodschappen snel naar huis om de intocht van sinterklaas te kijken. Het is zo leuk om die kindergezichtjes te zien! Na de intocht zijn we nog even naar Monkey Town geweest waar het een stuk drukker was dan wij hadden verwacht. Die avond wilde de meiden graag logeren bij opa en oma en dat mocht. Ik ben benieuwd wat ze in hun schoentje gevonden hebben vanochtend. Ik begon aan een nieuwe serie: Alias Grace op Netflix, heb pas twee afleveringen gezien maar ik vind het nu al super creepy.

Zondag:

Vandaag hebben we sinterklaas bij mijn schoonouders, een beetje vroeg maar het is erg lastig om drie gezinnen op dezelfde datum samen te laten komen geloof me. Maar eerst de ochtend, we staan rustig op en ik kijk de nieuwste aflevering van Supernatural, in de middag vieren we sinterklaas en wat zijn de meiden weer verwend! Ik lees mijn boek uit en wow wat was die goed! Gelukkig staat deel drie al klaar.

Wat heb jij gedaan deze week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: