Owlcrate unboxing November


Afgelopen week kwam de owlcrate weer binnen, altijd een feestje zo’n box waarvan je niet weet wat er in zit! Laten we snel kijken wat er deze maand allemaal weer in zat!

Ten eerste natuurlijk het spoilerkaartje, die ook deze keer weer prachtig is.

Als eerste vind ik deze kleine button, die een gedeelte van de afbeelding van het spoilerkaartje bevat.

Vervolgens deze gave muts van Harry Potter, nu had ik in de fairyloot ook al een muts van Throne of glass maar nu kan ik kiezen! Hij is in ieder geval lekker warm.

Dan dit super schattige zeepje, ik kan hem niet echt door het papiertje heen ruiken maar wat ik ruik is wel heel erg lekker! Maar ik vind het altijd zonde om ze te gebruiken.

In deze box ook weer een lekkere lippenbalsem er zit een heerlijke geur aan! Hij ruikt een beetje naar mint

 

De girsha is ook vertegenwoordigd in deze box, er waren verschillende versies en ik had deze in de box.

Ik kan geen genoeg krijgen van notitieboekjes en als hij dan ook nog eens van mijn favoriete fandom is ben ik helemaal blij! Ik heb er inmiddels zoveel dat ik ze volgens mij dit leven niet meer vol krijg haha

Dan het boek! Het boek ziet er echt prachtig uit en ik ben ook erg benieuwd of de inhoud net zo mooi is als de buitenkant. Onder de foto zal ik de synopsis plaatsen van het boek. Natuurlijk zit er ook weer een brief en een gesigneerde bookplate bij.

A banished princess.
A deadly curse.
A kingdom at war.

Wil Heidle, the only daughter of the king of the world’s wealthiest nation, has grown up in the shadows. Kept hidden from the world in order to serve as a spy for her father—whose obsession with building his empire is causing a war—Wil wants nothing more than to explore the world beyond her kingdom, if only her father would give her the chance.

Until one night Wil is attacked, and she discovers a dangerous secret. Her touch turns people into gemstone. At first Wil is horrified—but as she tests its limits, she’s drawn more and more to the strange and volatile ability. When it leads to tragedy, Wil is forced to face the destructive power within her and finally leave her home to seek the truth and a cure.

But finding the key to her redemption puts her in the path of a cursed prince who has his own ideas for what to do with her power.

With a world on the brink of war and a power of ultimate destruction, can Wil find a way to help the kingdom that’s turned its back on her, or will she betray her past and her family forever?

Tegenwoordig heeft de owlcrate ook een soort van insider boekje, met vaak een puzzel en een interview erin. Ik vind dat soort extra informatie over de auteur altijd wel leuk. 

Dan is dit de complete box, ik vond hem heel erg gaaf! Ik ben erg blij met de box en de goodies die erin zitten.

Wat vond jij het leukste item uit de box?

Tot slot nog het thema van de volgende maand!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

23 november 2017 at 08:27

I LOVE DIE MUTS! 😮 En het boek klinkt echt geweldig.23 november 2017 at 19:57

Oh, wat een leuke box! Die kende ik nog niet. 😮24 november 2017 at 11:17

Wat een super toffe box!!! Het boek ben ik sowieso al erg benieuwd naar, maar de andere items zijn ook GOALS. Die muts vooral en het notebook met de quote van Sarah, dhbsghjdbfghjbdfg.

“Tegenwoordig heeft de owlcrate ook een soort van insider boekje, met vaak een puzzel en een interview erin. Ik vind dat soort extra informatie over de auteur altijd wel leuk. ”
-> Dit is idd wel echt heel tof ja! In de Oktober Fairyloot zat ook zoiets soortsgelijks en dat vond ik ook al zo leuk!

Man, ik wil de Owlcrate nu ook weer meteen gaan bestellen haha. Maar ik blijf denk ik toch bij mijn Fairyloot elke maand vanaf nu. Heb wel gisteren, of was het eergisteren? lol, een van de oudere boxen besteld van OC: die van Maart met Daughter of the Pirate King. Ik ben zooo benieuwd naar dat boek, die wilde ik al zolang, en de items in die box waren zo tof – die washi oa en dat super schattige notitie blokje.. zucht.. kan niet wachten tot ie binnenkomt :D!24 november 2017 at 11:25

Ik vind de quote op het notitieboekje heel tof! De muts wint bij mij vandaag!3 december 2017 at 22:08

De muts en het notitieboekje vind ik de tofste items. Yep, ik loop weer rampzalig achter met mijn blogfeed. Het kaartje voor de nieuwe box vind ik ook heel mooi.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WWW Wednesday

22 november 2017

%d bloggers liken dit: