De week van een boekenworm

Ik kan niet geloven dat het alweer bijna sinterklaas is! Het gaat zo ongelooflijk hard dit jaar. Maar goed laten we eerst eens kijken wat afgelopen week allemaal gebeurd is. Spoiler alert: niet zo heel veel haha

Maandag:

Vroeg opstaan, werken en weer naar huis. Eenmaal thuis was het lekker druk met de kinderen. Die zijn natuurlijk helemaal hyper van sinterklaas. Dus voor ze slapen duurt het gewoon even. Maar goed het is wel heel leuk om die gespannen snoetjes te zien als ze het sinterklaasjournaal kijken en hun schoen mogen zetten. Ik geniet er in ieder geval van want voor je het weet geloven ze er niet meer in. Ik kijk die avond ook nog The walking dead en voor het eerst vind ik de aflevering wel interessant. Maar ja Negan zat er ook in en hoewel ik zijn karakter echt intens haat is zijn verhaal wel interessant.

Dinsdag:

Ik probeer te lezen, leg mijn boek weer weg, probeer weer te lezen. Het lukt me gewoon niet. Ik merk dat ik in het weekend altijd veel zin heb om te lezen maar doordeweeks is dat een beetje weg. Ik kan me gewoon niet concentreren ook niet als de meiden al op bed liggen. Het weer helpt ook niet echt mee, ik wordt er toch altijd een beetje depressief van. Die avond kijk ik wat doelloos tv. en probeer dan te slapen.

Woensdag:

Vandaag mag onze middelste voor het eerst gaan kijken op school, ze gaat kennismaken met haar docent. Ze is mooi op tijd zindelijk dus! Helaas heeft ze tijdens het gesprek wel een ongelukje, ach ja kan gebeuren zeker als je bedenkt dat ze de week ervoor nog een luier om had! Ik heb er inmiddels een ander boek bij gepakt en mijn voornemen is om te gaan lezen…..Daar komt natuurlijk weer helemaal niks van. Ik besluit wel om vast mijn kantoorwerk voor de week te doen. Zo heb ik donderdag gewoon lekker vrij en dat is wel handig als je alleen bent met de kids. Die avond spelen we D&D met Emmy en haar man. Weer erg gezellig en de avond vliegt voorbij.

Donderdag:

Wat een rot nacht! Ik sta echt gebroken op en worstel mezelf door de dag. Ik ga met mijn moeder mee naar het ziekenhuis en mijn boek blijft ook onaangeraakt op de bank zitten. Hebben jullie dat ook dat je boeken je zo aan liggen kijken dan? Dat je je schuldig voelt? Ik voel de druk en ik merk dat ik nu echt een knoop moet gaan doorhakken om het voor mezelf leuk te houden. Dus ik besluit: Jammer dan maar niet lezen, dan maar geen boek uit deze week ik ga lekker netflixen. Ik kijk de serie Alias grace en wow jongens als je Netflix hebt, ga het kijken want hij is echt super goed. Ik ga op tijd naar bed en slaap al snel.

Vrijdag:

Begint ook weer met werk, het is druk op het werk en dat merk ik. Ik heb het gevoel dat ik overal een beetje achteraan ren en het telkens net niet haal. Ik ben dan ook blij als ik weer naar huis kan. We halen snel wat te eten voor de avond en na het eten gaan we naar een vriend die in het ziekenhuis ligt en ook nog eens jarig is. De rest van de avond hang ik vooral weer voor de tv. Ik kijk een bizarre serie op TLC en probeer te gaan slapen.

Zaterdag:

Vandaag gaan we de laatste sinterklaascadeautjes kopen, pfff wat een drama is dat zeg! Ik vind niet echt wat ik zoek, maar uiteindelijk ben ik toch geslaagd! Daarna weer naar huis en even genieten van de meiden. Tegen het einde van de middag voel ik me helemaal niet lekker, ik heb het koud, ben moe en heb keelpijn…..Nee griep ik heb hier geen tijd voor. Ik ga op tijd naar bed, kijk wat tv. lees een hoofdstuk en probeer dan weer te gaan slapen.

Zondag:

Ook vandaag ben ik niet helemaal fit, de meiden zijn weer logeren bij opa en oma ( tja beide vinden het leuk dus wie ben ik om nee te zeggen. ) dus ik sta rustig op en kijk samen met mijn man de eerste twee afleveringen van Black Mirror, ook al zo’n gave serie! Daarna is het weer tijd om wat te bloggen maar al snel moet ik dat opgeven om boodschappen te gaan doen. De rest van de dag doe ik weinig, ik probeer wat te lezen, speel met de meiden en ben blij als het weer avond is.

Ik had echt een beetje een off week, ben ook altijd een beetje gevoelig voor een winterdepressie dus dat is wel iets om voor op te passen. Maar hopelijk heb ik deze week meer geluk!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 november 2017 at 20:18

Alias grace op de watchlist en ja ook hier loert de winterdip! Nu dus heel wat dingetjes plannen om er niet aan toe te kunnen geven!

Wat goed dat ze nu zindelijk is precies op tijd voor school!28 november 2017 at 19:49

Fijn dat de zindelijkheid toch gelukt is. Dat kunnen ze wel timen, he, haha.

Hopelijk voel jij je deze week weer wat beter.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: