Unboxing Celebrate books box: Arabian Nights

Ik zou deze post eigenlijk gisteren al geplaatst hebben….Maar het leven zat gewoon even in de weg. Zoals andere moeders vast wel weten is het nu gewoon ontzettend druk met Sinterklaas en kleine kinderen. Dus vandaar dat de post vandaag online komt. Het thema was Arabian nights en hoewel ik de box zeker leuk vond, vond ik hem wel iets minder dan andere boxen. Maar er zaten nog steeds leuke dingen in en het boek is echt prachtig!

Allereerst natuurlijk de kaart waar de spoilers opstaan die ik niet meteen ga kijken

Dan de eerste goodie een boekenlegger van Jasmine, super tof om ook deze prinses eens in een box te zien. Het zijn meestal toch de andere grote prinsessen. En ook een boekenlegger van Sharzad uit The wrath and the dawn. Dat boek kan ik echt iedereen aanraden!

Dan een sticker van A darker shade of magic ik denk wel één van mijn meest favoriete series van dit moment. Deze serie is zo goed uitgedacht en zo vol met actie!

Er zit ook een zeepje in geïnspireerd op Laylee, één van de karakters uit het boek dat in deze box zit!

tot slot ook nog een kaars die The book sniffer heet, hij is super lekker.

 

Als extraatje zat er ook nog dit blokje in

En als extra extraatje zo om te snoepen bij het lezen lekker chocolade muntjes. Al denk ik dat deze niet door mij opgegeten gaan worden.

En dan natuurlijk het boek: Whichwood van Tahereh Mafi. Wow wat is dit boek mooi jongens! het is een lostsaand vervolg op Furhtermore. Je hoeft deze dus niet per se gelezen te hebben. Ik ben erg benieuwd naar het boek in ieder geval.

Onder heb boek vond ik ook nog deze enorme quote kaart, ik vind hem prachtig maar ik zou hem in de volgende box toch graag weer wat kleiner vinden. ik kan deze namelijk niet kwijt in mijn boekenkast haha.

 

Dat was de Engelse box van deze maand.

Volgende maand hebben ze alleen een Nederlandse box genaamd Superheroes. Ik ben erg benieuwd wat we allemaal in deze box gaan vinden.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

29 november 2017 at 12:48

Ik vind de kaars weer tof! <329 november 2017 at 17:41

Waarom, waarom, waarom, waarom!@!@@???? Ik had hem gewoon moeten bestellen. Hij is echt super tof.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

27 november 2017

Boek haul november 2017

30 november 2017

%d bloggers liken dit: