De week van een boekenworm

Een hele week is er niks anders gepost op mijn blog. Wat stil he? Maar het was echt heel erg nodig om dit even te doen! Ik voelde gewoon dat het nodig was om even een pas op de plaats te maken. Ik heb zoals eerder al gezegd altijd een beetje een strijd met de wintermaanden. Een winterdepressie ligt gewoon op de loer en het is belangrijk dat ik in deze tijd vooral lief ben voor mezelf en niet te streng. Maar goed het zou zomaar kunnen dat er deze week weer wat meer posts voorbij komen. Zoals een overzicht van de leukste momenten van dit jaar. Maar er komen ook weer lijstjes aan, met beste boeken en boeken waar ik naar uitkijk. Maar laat ik eerst maar eens vertellen wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Maandag:

Het besluit staat, deze week kijk ik wel wanneer ik wil bloggen, heb ik er geen zin in ook prima. Ik ga naar mijn werk en als ik thuis ben probeer ik vooral te genieten van mijn gezin. Lekker knuffelen met de kinderen en natuurlijk is de spanning hoog want morgen komt Sinterklaas. Ik merk nu ik wat minder bezig ben met mijn blog ik mezelf daar meer mee bezig kan houden.

Dinsdag:

Lotte staat al super zenuwachtig op want vandaag komt Sinterklaas ook nog eens op school! Ik vind het fijn dat ze vandaag een hele dag school heeft want ik heb al één stuiterende bijna kleuter thuis. We komen de dag redelijk rustig door. Ik en Eline hangen een beetje rond, ik tref wat laatste voorbereidingen en ik bak gevulde speculaas. In de middag ga ik samen met mijn moeder en Eline de laatste dingen halen voor het eten vanavond en daarna gaan we Lotte halen. Samen met de meiden gaan we nog kijken voor nieuwe schoenen en daarna op naar huis waar we wachten tot mijn man thuis is. Als hij thuis is loopt hij naar de brievenbus waar zomaar een brief van Sinterklaas inzit! De meiden meoten de cadeautjes gaan zoeken. Wat een lol hebben de meiden met hun zoektocht door het huis. Natuurlijk zijn ze belachelijk verwend! En ik ook! wat heb ik prachtige cadeaus gekregen en we hebben een heerlijke avond gehad.

Woensdag:

Vandaag is Lotte vrij en voor haar natuurlijk heerlijk, voor ons vooral erg druk want ja al die cadeautjes moeten uitgepakt worden. We moeten ook nog wat boodschappen doen en dan merk je de impact van sinterklaas want onze kleine Eline is gewoon helemaal van slag. Ze heeft het moeilijk en dat breekt je moederhart wel hoor! Gelukkig gaat het eenmaal thuis weer goed en geniet ze van de rest van de dag. Net als wij! Die avond geen D&D omdat Emmy niet kon maar we hebben met haar man wel spelletjes gespeeld en natuurlijk werd het weer veel te laat!

Donderdag:

Ja die late avond straft mij nu even af haha. Maar goed geeft niet ik geniet van een rustige dag met Eline en Sanne en ik lees wat en kijk de eerste aflevering van The crown. We doen niets bijzonders vandaag, maar in de avond kijk ik twee series en ga dan naar bed. Ik ben ontzettend moe en morgen gaat de wekker weer super vroeg.

Vrijdag:

Vandaag weer werken, ik voel me niet helemaal fit maar we gaan er tegenaan. Na het werk geniet ik weer heerlijk van mijn kinderen maar die avond voel ik me echt beroerd! ik lig op tijd in bed lees mijn boek uit en kijk nog naar een aflevering van The crown.

Zaterdag:

Het is officieel ik heb de griep en dit weekend kan ik dat echt niet gebruiken. Dus ik raap mezelf bij elkaar en ga het bed uit en zorg ervoor dat de kerstboom beneden komt. Ik ga nog even langs de kruidvat na een tip van een vriendin en koop een heel vies drankje…maar hey het helpt! Daarna brengt mijn man me naar Kwante voor een geweldige middag/avond met vriendinnen waar ik wederom ontzettend verwend ben! Het was een geweldige avond en eenmaal thuis stort ik gewoon weer even in.

Zondag:

Vandaag ga ik naar de boekpresentatie van Marieke Nijkamp, wederom heerlijk ziek maar ik wil er gewoon zo graag heen dat ik mezelf weer bij elkaar raap. Natuurlijk moesten er ook nog boodschappen gedaan worden en toen dacht ik al, volgens mij gaat het vanmiddag niet door. Maar ik ging toch, terwijl de deuren van de trein sloten kregen we het eerste mailtje. De boekpresentatie zou niet doorgaan maar het diner wel. Mooi dan gaan we toch, het wordt toch wel gezellig……Eenmaal in Eindhoven duiken we even de Primark in en vind ik nog een Ravenclaw Etui. Daarna door naar de winkel en wat denk je….het diner is ook afgelast. Helaas we krijgen een bon voor gratis koffie of thee en maken er alsnog een gezellige tijd van. Gelukkig gaat het terugreizen wel goed. Die avond kruip ik maar op de bank, met een warme kop chocolademelk en een goed boek.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.